Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlamp, Wandlamp Galgary (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

Natuurlijk wil je graag dat je buitenverlichting praktisch is. Je moet goed kunnen zien waar je loopt en de verlichting moet veiligheid bieden. Maar vergeet niet dat verlichting ook extra stijl en sfeer in de tuin kan brengen!

Stijlvolle buitenverlichting is niet alleen praktisch, maar ook mooi en passend bij je woning. De verlichting is niet alleen ’s nachts zichtbaar, maar is ook overdag een extra toevoeging aan je tuin. Wij laten je 7 prachtige voorbeelden zien van stijlvolle buitenverlichting welke we gevonden hebben bij Lampenonline.com.

1. Wandlamp Calgary
Deze prachtige, moderne wandlamp is een absolute must-have als je een moderne woning hebt. Het is een subtiele lamp die zowel overdag als ’s nachts prachtig aanwezig is. Deze wandlamp is vooral bedoeld om de woning te verlichten en als sfeerverlichting, maar heeft een bewegingssensor en schrikt zodoende ook potentiële inbrekers af.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlamp, Wandlamp Sunset (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

2. Wandlamp Sunset
Een andere wandlamp die onze aandacht verdient, is de lamp Sunset. Deze lamp trekt veel minder de aandacht en is vooral aanwezig als lichtbron. Hoewel de lamp zeker decoratief is, is de lamp heel minimalistisch uitgevoerd en kan hij subtiel worden aangebracht langs muren of schuttingen om die te verlichten.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlampjes, Feestverlichting (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

3. Feestverlichting met losse lampen
Feestverlichting is iets heel anders dan kerstverlichting. Feestverlichting is vooral ideaal om bijvoorbeeld een schutting of tuinafscheiding te verlichten. De lichtbollen geven een gezellige sfeer in de tuin en zijn ook erg mooi als je geen feestje hebt.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlampen, Tuinspots Halo (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

4. Spotlight Halo
Deze tuinspots zijn een heel andere soort verlichting voor buiten. Deze leuke buitenlampen zijn water- en vochtbestendig en kunnen worden geplaatst tegen de muur of onder het plafond. Dit kan bijvoorbeeld onder de dakgoot, maar het is ook zeer geschikte verlichting voor een overkapping of veranda.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlamp, Vloerlamp Dust (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

5. Vloerlamp Dust
Dust is een buitenlamp op een relatief hoge, staande poot. Daardoor is dit ideale verlichting voor bijvoorbeeld tuinpaden. De lampen hebben een stijlvolle en strakke vormgeving en passen daardoor naadloos in de moderne tuin.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlamp, Wandlamp Cottage (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

6. Wandlamp Cottage
In tegenstelling tot de moderne tuinverlichting die we eerder zagen, is wandlamp Cottage juist een klassieke tuinlamp. De lamp is super gezellig bij de voor- of achterdeur en past vooral bij iets oudere woningen. Deze prachtige en stijlvolle buitenlamp is voorzien van een bewegingssensor. Erg praktisch voor jezelf en tegelijkertijd voorkomt de lamp hiermee pogingen tot inbraak.

Stijlvolle Buitenverlichting: 7 Voorbeelden – Buitenlamp, Grondspots Moss (Foto Lampenonline.com  op DroomHome.nl)

7. Grondspot Moss
Als het gaat om stijlvolle buitenverlichting mogen grondspots natuurlijk niet ontbreken. Ze worden vooral gebruikt om paden en terrassen te verlichten en meer stijl te geven. Maar ze kunnen ook worden toegepast voor het verlichten van opvallende objecten, zoals een beeld, vijver of boom.

Google+