Super Licht Tips voor de Moderne Kantoorinrichting

Super Licht Tips voor de Moderne Kantoorinrichting

Super Licht Tips voor de Moderne Kantoorinrichting – Van Verlichting en Lampen, tot Spiegels en White Board Verf voor Kantoorlicht Ideeën (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

De kans is groot dat je langer op kantoor aanwezig bent, dan waar dan ook. Zelfs langer dan in de slaapkamer voor een welverdiende nacht slapen. Misschien lees je zelfs nu het artikel wel op kantoor. Mogen de volgende kantoor lichtideeën een inspiratiebron zijn voor betere resultaten en meer plezier op de werkvloer.

Prettige Verlichting
Bij binnenkomst in een kantoor is één van de dingen die het eerste opvalt: het licht. Juiste verlichting is zeer bepalend voor de werksfeer. Grote ramen in moderne kantoorpanden, maar ook lichtpanelen die daglicht moeten nabootsen, houden de medewerkers fris en alert. De TL buis in de lichtbakken is dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar van koel wit tot veel warmer wit, passend bij de verschillende binnenhuisinterieur stijlen.

Licht Inspiratie
Budgetlight heeft een zeer uitgebreid assortiment lampen van de A-merken Philips, Osram en Sylvania. Daarnaast is Budgetlight met haar laagsteprijsgarantie, de goedkoopste online lampenwinkel van Nederland. Goede kwaliteitsverlichting voor een mooie prijs is een aanwinst voor ieder kantoorpand.

Spelen met Spiegels
Mochten er in de kantoortuin van die wandjes staan die het licht tegenhouden dan zijn spiegels de oplossing. Bepaal bij het ophangen de juiste positie van de spiegel waarmee het licht precies op de werkplek valt. De spiegel creëert daarmee gelijk de illusie van een grotere ruimte. Zie de spiegel naast haar functionaliteit natuurlijk ook als decoratief onderdeel van het kantoorinterieur-plan.

Whiteboard Verf
Donkere kleuren absorberen licht. Maar kun je alle licht eigenlijk wel gebruiken in de werkruimte en vind je een witte muur ook zo wit? Dan is whiteboard verf een topidee. Met een enkele verflaag transformeert de muur in één grote witte tekenwand, waar de quote, de doelstellingen, maar ook de lunch van de dag op vermeld kan worden.

Creatief met licht, dat werkt!

Google+