Van Zaklamp tot Sfeerverlichting - Guidelight van Weltevree

Van Zaklamp tot Sfeerverlichting - Guidelight van Weltevree

Guidelight van Weltevree – Design Draagbare Lamp van Zaklamp, Werklamp tot Sfeerverlichting (Foto Weltevree  op DroomHome.nl)

Ga op avontuur en beleef romantische avonden met de Guidelight van Weltevree.

Met deze mooie draagbare lamp kun je zowel binnen als buiten een speciale plek verlichten. Van een gezellig dinertje buiten als sfeerverlichting, zaklamp als je door de duisternis loopt tijdens het kamperen tot een werklamp om gericht bij te schijnen.

Deze looplamp, naar ontwerp van Floris Schoonderbeek, heeft een dimbare LED module. Het bijzondere aan de Guidelight is dat de kop gedraaid kan worden, waardoor de juiste plek uitgelicht kan worden. Draai de kop van de lamp naar beneden en het licht laat de lamp in zijn geheel oplichten als sfeerverlichting op tafel of in een tent.

Guidelight van Weltevree – Design Draagbare Looplamp van Zaklamp met Dimbare Led Module, Werklamp tot Sfeerverlichting (Foto Weltevree  op DroomHome.nl)

De Guidelight meet 38cm x 12cm x 12cm. De LED lamp is te dimmen via een draaiknop aan de zijkant. De lamp kun je opladen met de meegeleverde USB stekker.

Welke Guidelight kleur vind je leuker: rietgroen of rood?

Meer Guidelight en Weltevree inspiratie en shoppen.

Google+