Winactie Konstsmide LED Lichtsnoeren met Leen Bakker

Win Konstsmide LED Lichtsnoeren Globe met Leen Bakker

Leen Bakker winactie – Maak kans op 2 Konstsmide LED lichtsnoeren Globe als binnen- en buitenverlichting! (Foto Konstsmide  op DroomHome.nl)

Nu met de wintertijd, is het al weer vroeg donker! Leen Bakker vindt het een gezellig idee om de DroomHome bezoekers te verrassen met een sfeervolle winactie. Maak kans op 1 van de 2 Konstsmide LED lichtsnoeren om de woning binnen of buiten prachtig te verlichten, aangeboden door Leen Bakker.

Winactie Konstsmide LED Lichtsnoeren

Doe mee met de Leen Bakker winactie, waarin er 2 mooie Konstsmide LED lichtsnoeren type Globe verloot worden!! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De 2 winnaars zijn bekend: Mylene van Willigen en Cath Aarts, gefeliciteerd!

Like DroomHome en Leen Bakker op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet krijg jij jouw favoriete LED lichtsnoer thuisgestuurd!

Leen Bakker winactie – Konstsmide LED lichtsnoer Globe 10 Lampjes aan zwarte kabel als binnen- en buitenverlichting! (Foto Konstsmide  op DroomHome.nl)

Konstsmide
Het grote verlichting-merk Konstsmide staat bekend om zijn kwaliteit en bijzondere design buitenverlichting en kerstverlichting.

  • De eerste te winnen Konstsmide LED lichtsnoer Globe met 80 lampjes (€31,99) is een erg energiezuinig lichtsnoer. De wel 80 lampjes geven een warm wit licht (Wij, Nederlanders hebben een duidelijke voorkeur voor warm licht!) en het snoer, dat op batterijen werkt, kun je zo makkelijk los draperen als kerstverlichting over bijvoorbeeld de kerstboom of een balkonrailing.
  • Je kunt ook kiezen voor de Konstsmide LED lichtsnoer met 10 lampjes aan een zwarte kabel (€25,95). Elk bolletje (5 stuks) heeft 2 extra warm witte LED lampjes en de lampensnoer heeft een 6-uurs timer die automatisch afslaat. Dit energiezuinige lichtsnoer kun je zowel binnen als buiten gebruiken en werkt op batterijen, zodat je geen stroomvoorziening nodig hebt of een stopcontact in de buurt.

Bekijk de gehele Konstsmide verlichting-collectie op Leen Bakker.nl.

Google+