Vtwonen Behang & Deurstickers - Graham & Brown

Vtwonen Behang Collectie - Graham & Brown

Vtwonen Behang Collectie van Graham & Brown – Vtwonen Behang Factory: Stenen Muur, Cloud Wolken & Behang Border Lambrisering (Foto: Vtwonen Behang  op DroomHome.nl)

vtwonen behang Factory & Cloud - Graham & Brown

Voor de vtwonen-collectie ontwerpt de Engelse behangfabrikant Graham & Brown samen met vtwonen de mooiste industriële eyecatchers voor het interieur. Zowel behang als deurstickers geven het interieur in een handomdraai een stoere look.

Factory
Van strakke wand naar oude muur. Het vliesbehang Factory met witte afgebladderde bakstenen zorgt voor een ultiem loft-gevoel.
Afmeting: 3 banen 300 x 53 cm - Verkoopprijs vanaf: € 99,- via vtwonen.nl

Fiber
Ruwe materialen met een duidelijk zichtbare structuur mogen weer gezien worden. Dessin Fiber heeft een linnen print en verandert een saaie muur in een warme, aaibare wand.
Afmeting: 3 banen 333 x 53 cm - Verkoopprijs vanaf: € 99,- via vtwonen.nl

Border
Een gedeelte van de wand behangen met het Border-behang geeft het interieur op een relatief eenvoudige wijze een totale metamorfose. Zonder behangtafel plak je het behang zo op de muur en lijkt het net of er een border aanwezig is. Een mooie combinatie met zowel een gekleurde als effen wand.
Afmeting: 4 banen 106 x 106 cm - Verkoopprijs: € 89,- via vtwonen.nl

Vtwonen Behang & Deursticker Collectie van Graham & Brown – Vtwonen Deursticker Locker & Fiber vtwonen Behang (Foto: Vtwonen Deursticker & Behang  op DroomHome.nl)

vtwonen behang Fiber & deursticker Locker - Graham & Brown

Cloud
Het Cloud-behang is om bij weg te dromen. De prachtige wolkenhemel voegt een dromerig effect toe aan de slaapkamer. De subtiele blauwe kleur lijkt zelfs een kalmerend effect te hebben. Een extra wauw-effect ontstaat als ook het plafond wordt behangen.
Afmeting: 6 banen 300 x 53 cm - Verkoopprijs: € 149,- via vtwonen.nl

Deurstickers Locker, Ranch, Barn, Shed
 De vier zelfklevende deurstickers maken het mogelijk om een saaie deur in een spannende eyecather te veranderen. Een industriële locker-look, een lichte oude schuurdeur, een donkere staldeur of een witte houten deur. Deze stickers brengen de saaie deur tot leven. Snij de sticker op maat en plak deze van boven naar beneden op de deur. Verwijderen is ook gemakkelijk: vanuit de onderzijde trek je de sticker weer langzaam eraf, zonder beschadigingen.
Afmeting: 211,5 x 83 cm - Verkoopprijs: € 59,- via vtwonen.nl

Online te bestellen op vtwonen.nl

Google+