Wonen&Co de Beurs

Wonen&Co de Beurs 2024

Wonen&Co de Beurs – Wonen&Co, dé Woonbeurs van het Noorden – MEER Woonbeurzen …. (Foto: Wonen&Co  op DroomHome.nl)
De inspirerende beurs Wonen&Co 2024 vindt niet plaats. Mediahuis Noord stopt met Wonen&Co en gaat een nieuw avontuur aan met MHLive.

Terugblik op Wonen en Co

De woonbeurs Wonen&Co ontvangt jaarlijks duizenden consumenten in de Martiniplaza te Groningen en verbindt deze met zo’n 150 specialisten uit de branche. Wonen en Co is daarmee, naast de vt wonen & design beurs, het belangrijkste woonevenement voor consumenten in Nederland.

Jaarlijks kiest Wonen & Co een thema, vlecht dit als rode draad door de beurshallen en schrijft hiermee het verhaal van die editie. Dit jaar is gekozen voor ‘Play’, dat direct verwijst naar een interieur zonder regels. Het enige wat thuis telt, is je eigen smaak. Op je eigen stukje grond mogen we in alle vrijheid spelen met kleuren, lijnen, materialen, vormen en ideeën. Of je nu een bonte kleurrijke boel ervan maakt of meer van minimalistisch modern houdt: je huis is een grote speeltuin.

Gratis Wonen&Co 2023 Tickets Winnen!

Winactie: Maak kans op 5 X 2 GRATIS kaarten Wonen en Co 2023 van 9 t/m 12 maart 2023 in Martiniplaza, Groningen! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen?

'Waarom wil je graag naar Wonen&Co?' De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd, Paulien, Dennis, Carolien, Froukje en Foekje, veel wooninspiratie toegewenst op Wonen&Co! 

Deel, like DroomHome en Wonen&Co op Facebook. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar het inspirerende woonevent Wonen en Co!

Interieur als Playground

Net als Wonen&Co. De woonbeurs inspireert met de nieuwste trends. De trends zijn dit jaar vooral exotisch, esthetisch en elegant. We gaan maximaal met kleuren, meubels, accessoires en prints. Deze trends kun je deze editie real life ontdekken op de Playground, de nieuwste aanwinst van Wonen&Co dat haar naam dankt aan het beursthema, Op de Playground werken meerdere creatieven en regionaal talent samen.

 Wonen en Co Martiniplaza Groningen interieurtrends (Foto: Wonen&Co  op DroomHome.nl)

Premièreavond op donderdag

Wonen en Co opent deze editie met een speciale premièreavond. De loper wordt uitgerold voor een avond waarop de creativiteit van de woonbranche wordt gevierd. De premièreavond is exclusief op uitnodiging voor klanten, vrienden en relaties van de standhouders van Wonen&Co. Voor deze avond zijn daarnaast een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop.

Hollands design

Niet alles is nieuw, aan succesnummers blijft Wonen&Co 2024 loyaal. Het populaire Adviescafé en de Trendclub met gratis presentaties keren bijvoorbeeld beide terug, net als de Straat der Favorieten waar kan worden geshopt. Van de grote trendhallen is er dit jaar eentje extra, in deze hal toont Wonen&Co de nieuwste primeurs op het gebied van Hollands design.

Wonen en Co Martiniplaza Groningen woontrends (Foto: Wonen&Co  op DroomHome.nl)


Grootste tuinbeurzen & woonbeurzen overzicht!

Google+