Blokker Witgoed Weken – Gratis Thuisbezorgd!

Blokker Witgoedweken – Witgoed Gratis Thuisbezorgd!

Witgoed koop je bij Blokker! - Vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, fornuizen en kookplaten, (combi)magnetrons en ovens met gratis bezorging! (Foto Blokker, AO  op DroomHome.nl)

Nieuw bij Blokker is dat ze nu ook witgoed verkopen. In samenwerking met AO biedt Blokker een uitgebreide collectie witgoed van bekende merken.

Vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, fornuizen en kookplaten, (combi)magnetrons en ovens, kun je gemakkelijk online bestellen op Blokker.nl. Tijdens de Witgoedweken worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Ik zit op de Blokker website te kijken en zie dat het witgoed handig is ingedeeld in 10 werelden van grote huishoudelijke apparaten met daarbij vermeld de verschillende merken waarin ze verkocht worden. Ik pik er een tweetal witgoed apparaten tussen uit.

Wasmachines
De wasmachine gaat altijd onverwacht stuk. Blokker heeft keuze uit vele types wasmachines: voorladers, bovenladers en inbouw wasmachines die je mooi achter een deurtje kunt wegwerken. De machine inhoud varieert van 5 tot 12 kilo was. Met een energiezuinig A*** label op het toestel spaar je het milieu én bespaar je geld tijdens het wassen. De wasmachines zijn o.a. verkrijgbaar in de merken: Siemens, Whirlpool, AEG, Samsung, Indesit, Beko, Zanussi en Bosch.

Witgoed koop je bij Blokker! – Bekijk de online witgoed folder voor de beste en nieuwste aanbiedingen van Blokker! (Foto Blokker, AO  op DroomHome.nl)

Koelkasten Bij Blokker
De ene keuken is de andere niet en vraagt om een passende koelkast! Van koel- en vriescombinaties, kastmodel- en tafelmodel koelkasten tot grote Amerikaanse koelkasten, mini  koelkasten en zelfs wijnkoelkasten voor de wijnfans onder ons, zijn te bestellen op Blokker.nl. Als koelkastmerken vind je o.a. : Beko, Whirlpool, Zanussi, Bosch, Indesit en Samsung. Ook voor koelkasten met het energiezuinige A label kun je bij Blokker terecht.

Klantvriendelijke Gratis Bezorging – Laagste Prijsgarantie

Blokker werkt voor de verkoop van het witgoed samen met AO. AO is een zeer grote en betrouwbare online verkoper van huishoudelijke apparaten, die gaat voor een ‘laagste prijsgarantie’!

Binnen 24 uur na jouw bestelling neemt AO contact met je op om een leveringsafspraak te maken op de dag dat jou het beste uitkomt. Het nieuwe apparaat wordt op de gewenste plek in huis gebracht, zelfs op zolder. De bezorging is gratis en vrijstaande vaatwassers en wasmachines worden op verzoek geïnstalleerd. Het oude apparaat gaat gratis mee terug de AO vrachtwagen in om gerecycled te worden. Is het nieuwe apparaat toch niet helemaal 100% naar je zin, dan kun je het nieuwe apparaat binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren.

Dit is geweldige service en na het lezen van allemaal positieve beoordelingen van eerdere kopers, denk ik: Witgoed koop je bij Blokker!

Google+