Cadeautips voor housewarming

Cadeautips voor housewarming

Housewarming cadeau: origineel beeldje van een vrouwenkopje, design Corry Ammerlaan, Artihove (Foto DroomHome.nl)

Je hebt een housewarming van familie of vrienden. Hierbij is een cadeau natuurlijk niet te missen. Het liefste kom je met een leuk en daarnaast origineel cadeau. Toch kan het best lastig zijn. Iedereen heeft nu eenmaal een andere smaak, dus wat moet je nu als cadeau geven. Om alvast wat inspiratie op te doen kun je hieronder verder lezen. Daarnaast kan het je ook inspiratie geven voor je eigen woning!

Cadeautip 1: Mooie glazen

Natuurlijk maakt iedereen gebruik van glazen. Hierbij kun je denken aan wijnglazen, maar daarnaast heb je nog veel meer glazen. Het kan een mooi cadeau zijn om de nodige glazen te geven. Hierbij is het wel handig te weten of degene aan wie je het cadeau wilt geven glazen nodig heeft. In het geval ze deze niet nodig hebben is het niet handig glazen als cadeau te geven. Om de glazen meer persoonlijk te maken, kun je eventueel iets in het glas laten graveren.

Housewarming cadeau: origineel beeldje van twee mensen die elkaar helpen bij het beklimmen van een muur, design Corry Ammerlaan, Artihove (Foto DroomHome.nl)

Cadeautip 2: Beelden voor in huis

Een mooie toevoeging in een woning zijn beeldjes. Deze beeldjes kun je in verschillende vormen en maten krijgen. Hierbij kun je dus kijken naar wat perfect past bij degene aan wie je het graag wilt geven. Door middel van het geven van een beeldje heb je een echt origineel relatiegeschenk.

Cadeautip 3: Pakketje

Je kunt ook de keuze maken om een pakketje te geven. In dit pakketje kun je verschillende elementen toevoegen. Hierbij kun je denken aan de nodige onderdelen, zoals afwasmiddel, thee-, hand- en vaatdoeken. Maar daarnaast kun je ook een heerlijk ontspan pakketje geven, want bij een verhuizing komt nu eenmaal wat stress, tijd en moeite kijken. Hierbij kun je dan weer denken aan douchegel en andere bad middelen. Als laatste kun je ook nog de keuze maken om een heerlijk luxe pakket met etenswaren te maken. Hierbij kun je wijn met nootjes, kaas met een dipsaus, goede olijfolie en eventueel peper en zout. Verschillende keuzes wat zeker goed aankomt.

Cadeautip 4: Bloemen of planten

Natuurlijk is het standaard cadeau een bos bloemen. Dit is een veilig cadeau, waarbij je zeker bent van dat het goed uitpakt. Door middel van een bos bloemen breng je weer wat kleur in een woning. Ook planten zijn tegenwoordig erg populair. Ook planten brengen kleur in een woning. Daarnaast zorgen de planten ervoor dat de woning ook nog eens extra voorzien is van zuurstof. Extra voordelen dus.

Cadeautip 5: Schilderij of fotolijst

Op het moment dat je graag iets persoonlijks zou willen geven, kun je natuurlijk denken aan een foto. Deze foto kan met jullie samen zijn, maar ook van de persoon/personen aan wie je het graag wilt geven. Door middel van een foto heb je een heel persoonlijk en daarnaast origineel cadeau. Ook kun je er voor kiezen om een schilderij speciaal te laten maken. Hierin kun je dan verschillende persoonlijke aspecten naar voren laten komen. Ongetwijfeld gaat degene waarvoor het is daar erg blij mee zijn en kan het schilderij opgehangen worden in de nieuwe woning.

Google+