Duurzaam Wonen Tips | Lang Leve Je Huis!

Duurzaam Wonen

Lang Leve Je Huis - Duurzaam & Besparen Tips

Duurzaam Wonen: Land Leve Je Huis - Duurzaam & Besparen Tips op Woonbeurs Amsterdam - MEER Duurzaam & Besparen ... (Foto Woonbeurs Amsterdam  door DroomHome.nl)

Lang Leve Je Huis - Duurzaam Wonen op Woonbeurs Amsterdam  

Lekker wonen en toch geld besparen? Dat wil toch iedereen. Een beetje verantwoord wonen is nooit weg. Je huis knapt er een stuk van op. De Woonbeurs Amsterdam presenteert het duurzaam wonen huis Lang Leve Je Huis! Een hip huis, heerlijk ingericht in de trendy interieur kleuren, zwart, grijs en neon oranje! Modern, creatief & duurzaam

Waar begin je als je energiebewust wilt wonen?

Er zijn allerlei energiezuinige en duurzame oplossingen die in één dag te realiseren zijn. Met o.a. isolatie van de spouwmuur van je huis zorg je er voor dat er niet onnodig energie verloren gaat.

Kijk eens naar de mogelijkheden van zonnepanelen samen met je energieleverancier.

Duurzaam Wonen: Land Leve Je Huis - Duurzaam & Besparen Tips op Woonbeurs Amsterdam – Interieur Grijs met Oranje Tinten - MEER Duurzaam & Besparen ... (Foto Woonbeurs Amsterdam  door DroomHome.nl)

Duurzaam Wonen in Grijs & Oranje op Woonbeurs Amsterdam  

Slimme meter

De slimme meter helpt je bij het besparen van energiekosten. Via de slimme meter kun je jouw energieverbruik beter in de gaten houden. Deze energiemeter bespaart zelf geen energie maar het is mogelijk software of apparaten aan te sluiten, die laten zien hoeveel je verbruikt. Dat maakt energiebesparing eenvoudiger. Ook hoeft er niemand langs te komen om je meterstanden op te nemen. De eindafrekening is direct gebaseerd op de actuele meterstanden. Schattingen van meterstanden behoren hiermee tot het verleden. Misverstanden over betalingen zullen minder snel voorkomen. En wek je zelf energie op door bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak? Dan zie je op de slimme meter wat je aan energie terug levert aan het energienet.

Weetje: Stand-by verbruik van elektrische apparaten kost in een gemiddeld huishouden 100 euro per jaar. De gemiddelde energierekening in Nederland zo’n 2.200 euro per jaar is?
Duurzaam Wonen: Land Leve Je Huis - Duurzaam & Besparen Tips op Woonbeurs Amsterdam – Keuken Interieur Grijs met Oranje Tinten - MEER Keukens ... (Foto Woonbeurs Amsterdam  door DroomHome.nl)

Duurzaam Wonen Keuken op Woonbeurs Amsterdam 

Meer Licht & Energie besparing

Wat is er mooier dan je woonruimte binnen te verbinden met de natuur van je woonruimte buiten. Het levert meer ruimte en daglicht op en een effectief gebruik van je huis. De innovatieve beglazing van een goede serre of vouwwand draagt bij aan energiebesparing. Bijkomend voordeel; het is geluidsdicht en inbraakwerend.

Bron: Woonbeurs.nl & Langlevejehuis.nl

Google+