Halloween Decoratie Tips & Ideeen

HALLOWEEN 2019 TIPS & IDEEEN

Griezelig Gezellig Halloween 2019 Feest - Heel Veel Halloween Decoratie, Versiering & Halloween Spullen voor Buiten & Binnen in Huis, Halloween Versiering voor een Spooktaculair Halloween Party & Halloween Etentje met Smerig Lekkere Halloween Gerechten LEES MEER... (Foto 123RF)
Het is pompoenentijd en deze vrucht is prachtig ter decoratie in & om het huis. Met als hoogtepunt Halloween donderdag 31 oktober 2019 .. als je durft!

Huizen en tuinen versierd met griezelige decoraties, kinderen in Halloween kostuums verkleed als heksen en spoken die 's avonds langs met spinnen versierde deuren gaan om snoep te durven vragen; in ons land begint het een spannende traditie te worden.

Zara Home Halloween Collectie 2017 – Halloween Diner met Zara Home Servies, Kaarsen en Kandelaars, Flespompoenen en Doodskop Waxinelichthouders LEES MEER… (Foto Zara Home op DroomHome.nl)

Zara Home Halloween Diner

Zara Home is er helemaal klaar voor... een gruwelijk lekker Halloween diner! Luxe gothic Halloween woondecoratie met spannende schedel, punk en slangen prints op kussens, kaarsen, glazen en servies. LEES MEER...

Halloween Decoratie

Je kunt met de grote pompoenen de meest geweldige creaties maken, de kleintjes kun je uithollen om een waxinelichtje in te zetten.

Halloween Huis Decoratie & Halloween Versiering met Kaarsen, Lichtslangen & Halloween Lampionnen – Spooky Behang: Graham & Brown Behang Codweb Wallpaper LEES MEER... (Foto Graham & Brown Behang op DroomHome.nl)Voor de tafel decoratie schik je een herfst boeket in een grote glazen vaas met droogbloemen, bladeren en takken voorzien van een zwart lint als Halloween decoratie. Al maanden heb je niet meer afgestofd om de spinnenwebben te laten hangen in de slaapkamer. Nep web kun je eventueel kopen in de Halloween feestwinkel, maar ook engelen haar is eng met een licht erachter. Met Halloween artikelen als skeletten decoraties, monsters figuurtjes en glow-in-the-dark stickers kun je de huiskamer beheksen. Plastic spinnen bij de voordeur op op de eetborden en spookgeluiden.

Spooky & Gothic Behang

Graham & Brown heeft een spookachtige mooie behang collectie!

Gothic stijl flock behang in zwart en met zilveren spinnenweb motieven.

Deze dessins, met glitterende spinnenwebben, angstaanjagende sprookjes, onheilspellende raven en doodskoppen, zorgen voor een spookachtig interieur. Spooky Halloween op de muur LEES MEER...


H&M Home Halloween Decoratie! - LEES MEER.. (Foto H&M Home op DroomHome.nl)

Halloween H&M Decoratie

BOOH - Ook dit jaar heeft H&M naast spooky kinderkleding ook een hele creepy H&M Halloween decoratie collectie voor een geweldig Halloween feestje LEES MEER.


Verrassend Design Halloween Cadeaus: Halloween Cadeaus Geef je Vrienden voor een Griezelig Gezellige Halloween Party! - Day of the Dead Skelet Kurkentrekker van Kikkerland LEES MEER… (Foto Verrassenddesign.nl op DroomHome.nl)Voor de vergevorderde Halloween griezel is een mistmachine een uitkomst, met een koeler om de mist bij de grond te houden. Een blacklight is natuurlijk ook top.

Design Halloween Cadeaus

Happy Halloween zeg je met de griezelige design Halloween cadeaus van verrassenddesign.nl.

Ga je naar een Halloween party van vrienden, geef ze een mooi en toepasselijk Halloween woonaccessoire. Genoeg gespreksstof en veel lol met deze Halloween cadeaus. LEES MEER... 

Halloween Pompoen Snijden Workshop

Begin maximaal 2 dagen voor Halloween met het Halloween pompoen maken, figuur snijden & uithollen, anders is het mooie er al vanaf.

Laat kinderen altijd onder supervisie van ouders helpen en bij vriezend weer haal je pompoen creaties naar binnen.

Pompoen Uitsnijden & Decoreren 

Handleiding Halloween Pompoen maken: Teken je ontwerp op de pompoen met een viltstift op water basis, met een natte spons kun je foutjes wegpoetsen. Snij voorzichtig de top/kop van de pompoen af met een scherp recht mes, maak niet te grote zaagbewegingen. Snij het wat schuin zodat de buitenrand breder is dan de binnenrand. De top van de pompoen valt dan niet naar binnen als deze krimpt. Snij van jezelf af en geen steekbewegingen!

Pompoen Uithollen & Kerven

Lepel de pompoenzaden en vruchtvlees eruit. Leuk voor de "overgevende pompoen" decoratie en lekker voor het Halloween pompoen recept: pompoensoep.

Het pompoengezicht begin je vanuit het midden naar buiten uit te werken. Een klein mesje, appelboor, aardappel schiller maar ook met een Dremel (met verschillende opzetstukjes) kun je de gewenste decoraties kerven & creeeren. Druk de uitgesneden stukjes voorzichtig uit. Per ongeluk verwijderde stukjes kunnen met een tandenstoker weer op zijn plaats vast gezet worden. 

Pompoen Lampion & Lantaarn

Creeer je eigen Halloween pompoen lampion & windlicht met Halloween.

Halloween Decoratie: Fantastische Halloween Versiering & Decoratie voor in Huis en in de Tuin: Pompoen Snijden, Kerven & Uithollen Halloween Decoratie en Lantaarns LEES MEER... (Foto 123rf.com Halloween op DroomHome.nl)Maak een vlak stuk in de pompoen voor de kaars en genoeg openingen voor de ventilatie van de kaars. De kaars moet onder de pompoendeksel blijven. Smeer de gemaakte openingen in met plantaardige olie om de pompoen langer in tact te houden. Wikkelen in een natte handdoek bijvoorbeeld 's nachts wil ook helpen.

Pompoen kweken; In Frankrijk worden er ondiepe figuren of namen gesneden in kleine pompoenen en laten ze nog verder groeien. Eenmaal volgroeid geeft dat een geweldig decoratief effect. Pompoen Halloween knutselen: Kleine kinderen kun je het beste pompoenen met stickers en vilstiften laten decoreren.

BIZARRE HALLOWEEN SNOEP & EETWAREN 
Borrel Wormen, Bloed Klontjes, Knoflook & Sambal Halloween Snoepjes, Peper Kauwgom, Schuimende Suiker LEES MEER... 

Xenos Halloween 2017 – Griezelige Xenos Halloween Decoratie & Halloween Kostuums voor Jong en Oud LEES MEER… (Foto Xenos op DroomHome.nl)

Xenos Halloween

Naast de Blokker, Marskramer, Action & de Kruidvat Halloween collectie staat de uitgebreide Xenos Halloween collectie Scarystuff al jaren als eerste in de Halloween winkel!

Halloween Decoratie Trends: Halloween Verlichting & Papier Lampionnen voor in Huis & Buiten & Pompoen Snijden, Kerven & Uithollen Halloween Decoratie en Lantaarns LEES MEER.... (Foto 123rf.com Halloween op DroomHome.nl)Geweldig enge Xenos Halloween party artikelen als Halloween snoep schalen en siliconen Halloween muffin & pompoen bakvormen voor een griezelig gezellig Halloween feest met bijpassende zwarte Halloween tafelloper, decoratiestof en zwarte rozen ter decoratie. Happy Halloween!

Versier in en om het huis met Halloween ballonnen, spooknetten, ratten, Halloween verlichting & afzetlint, skeletten en spookachtige slingers. Maskers voor volwassenen & kinderen en heksenhoed met paars haar voor de kleinsten.

Scary Xenos Halloween met Halloween snoep, creepy!

Kinderen Halloween

Laat de kinderen in de buurt met Halloween knutselen van oude blikken en dozen trommels maken, zodat ze tijdens hun snoep-ronde, verkleed in halloween kostuums,  met lawaai de boze geesten kunnen wegjagen.

Halloween Eten Decoratie Trends: Spookachtig Lekkere Halloween Party Decoratie van Halloween Snoep, Enge Muffins & Griezelige Halloween Koekjes en Halloween Versiering & Oranje met Zwarte Halloween Kaarsen LEES MEER... (Foto 123rf.com Halloween op DroomHome.nl)Hou een Halloween knutsels pompoen-decoratie wedstrijd voor de kleintjes waar ze leuke prijzen mee kunnen winnen.

Ook een Halloween recept/idee is om een spookachtig avonddiner te verzinnen zodat de kinderen al aardig vol zitten voor de snoep collecte. Markeer welke woningen meedoen aan dit feest door bijvoorbeeld een bordje te plaatsen in de tuin.

Tieners en Halloween

De meest scary Halloween horror films zijn niet eng genoeg. De een na de andere creepy Halloween games, Halloween DVD's en wallpapers zullen verslonden worden. MEER Halloween Horror DVD's Films... 

Halloween Party Evenementen

 • Disneyland Parijs Halloween
  28 september - 3 november 2019
 • Halloween Fright Nights
  Walibi World, 5, 6, 11-13, 18-20 en 24-27 oktober 2019, Spooky Days 5, 6, 11-27 oktober 2019 
 • Halloween Toverland 
  Sevenum, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober 2019, Halloween Days 12 t/m 27 oktober 2019
 • Heksendoorn
  Avonturenpark Hellendoorn 19 + 26 oktober 2019 Screams horrorevent LEES MEER... 
 • Moviepark Halloween Horror 
  Movie Park Germany Duitsland Bottrop Kirchellen,  3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27 en 31 oktober en op 1 t/m 3 en op 8 t/m 10 november 2019
 • Halloween Holidays
  Bobbejaanland 16 oktober - 10 november 2019
Google+