HEMA Halloween 2019

HEMA Halloween vieren!

Hema Halloween 2019 vieren met griezelige Halloween slingers en verkleedkleren, Hema Halloween taart / tompouces met papieren bordjes, bakjes (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Het is weer tijd voor het griezelfeest van het jaar. Halloween komt eraan en dit jaar komt HEMA met twee assortimenten; Dia de los Muertos en Halloween. Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd. Dit is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Denk hierbij aan slingers, potjes en bordjes. Ook heeft HEMA thema Halloween waarmee jij het beste Halloweenfeestje kan geven. Hierbij hoort onder andere decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. Vanaf 23 september kun je de Halloween artikelen vinden op hema.nl of in jouw HEMA-filiaal.

Hema Dia de los Muertos 2019 vieren met Dia de los Muertos decoratie doodshoofden slingers en papieren bordjes, bakjes en rietjes (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Dia de los Muertos

Vier de dag van de doden met HEMA. Dia de los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feest waar zij de doden eren door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Dit feest wordt aangekleed met doodshoofden in de meest vrolijke kleuren. HEMA heeft haar assortiment geïnspireerd op dit feest. Halloween decoratie Hema accessoires: Zo maak je jouw Halloween compleet met versieringen voor in huis zoals ballonnen en slingers. Maak je Dia de los Muertos feestje af met de partygoods zoals borden, bakjes en bekers.

Hema Halloween 2019 vieren met griezelige Hema Halloween kleding, slingers, Hema Halloween taart / tompouces met papieren bordjes, bakjes (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Halloween party

Creëer jouw ideale Halloween party met het Halloween assortiment. HEMA heeft alles in huis voor een feestje. Versier je huis met onder andere slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes. Ook heeft HEMA Halloween kleding voor kids met daarbij diverse lampions voor trick or treat.

Google+