Verrassend Design Halloween Cadeaus

Verrassend Design Halloween Cadeaus

Spannende Halloween Woondecoratie Cadeau

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Day of the Dead Skelet Kurkentrekker van Kikkerland LEES MEER… (Foto Kikkerland  op DroomHome.nl)

Day of the Dead Skelet Kurkentrekker van Kikkerland

Happy Halloween zeg je met de griezelig design Halloween cadeaus.

Ga je naar een Halloween party van vrienden, geef ze een mooi en toepasselijk Halloween woonaccessoire. Genoeg gespreksstof en veel lol met deze Halloween gadgets cadeaus.

Enjoy!

Day of the Dead Skelet Kurkentrekker

Het skelet wordt vaak gebruikt in decoraties voor halloween en carnaval, maar ook bij de Mexicaanse dag van de doden (Día de los Muertos). Deze kurkentrekker is een Kikkerland ontwerp. De skelet kurkentrekker is gemaakt van hoogwaardig aluminium en roestvrij staal en is ruim 20cm lang. Trek nog eens een spannend flesje open!

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Röntgen Ovenwant van Mustard LEES MEER… (Foto Mustard  op DroomHome.nl)

Rontgen Ovenwant van Mustard

Griezelig lekker koken met Halloween dat kan natuurlijk niet zonder deze originele ovenwant met rontgen design. Deze coole ovenwant is gemaakt van katoen/polyester, hittebestendig en geschikt om op 40 graden te wassen. De spooky print blijft uitstekend behouden na het wassen en de ovenwant is voorzien van een handig ophanglusje.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Doodshoofd Glasmarkers van Kikkerland LEES MEER… (Foto Kikkerland  op DroomHome.nl)

Doodshoofd Glasmarkers van Kikkerland

Halloween party! Deze herbruikbare glasmarkers (6 stuks) in de vorm van een doodshoofd zijn een leuke manier om te voorkomen dat je jouw glas kwijt raakt tijdens dit griezelige feestje. Je kunt ze keer op keer gebruiken en ze blijven plakken aan glazen en elke andere gladde ondergrond.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Griezelige Halloween Maskers van Kikkerland LEES MEER… (Foto Kikkerland  op DroomHome.nl)

Halloween Maskers

Lekker griezelen met deze flexibele en zachte Halloween foam maskers (set van 5 stuks) met verstelbaar elastisch koord. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Ritssluiting Monster Muursticker van Design & Art LEES MEER… (Foto Verrassenddesign.nl  op DroomHome.nl)

Ritssluiting Monster Muursticker HU2 Design

Ritssluiting Monster Muursticker

Wie kijkt daar je creepy aan? Deze muursticker monster, ontworpen door Hu2 Design, is een fantastisch Halloween cadeau. Daarnaast een duurzame maar vooral leuke Halloween decoratie voor in huis.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Zwarte Schedel Spaarpot van Keramiek van Kikkerland LEES MEER… (Foto Kikkerland  op DroomHome.nl)

Schedel Spaarpot van Kikkerland

Schedel Spaarpot

De schedel wordt al sinds lange tijd geassocieerd met dood en verderf, net als geld. Een combinatie van die twee zijn gegoten in deze spaarpot in de vorm van een schedel. De humoristische schedel spaarpot van Kikkerland is een beetje gothic en zeer bruikbaar. De skull spaarpot is gemaakt van hoogwaardige keramiek en verkrijgbaar in de kleur zwart.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Gedraaide Kandelaars voor Kaarsen in Zwart, Grijs en Wit van Areaware LEES MEER… (Foto Areaware  op DroomHome.nl)

Gedraaide Kandelaars voor Kaarsen van Areaware

Distortion Kandelaars

Alles draait bij Halloween! Creeër je eigen aparte stijl met deze hippe distortion kandelaars. Deze zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in de kleur zwart, grijs, zilver & wit. De distortion kandelaars zijn zeer mooie decoratieve objecten voor iedereen die het "brocante" landelijk wonen Franse sfeergevoel in het interieur wil creëren. De kandelaars zijn een Paul Loebach voor Areaware ontwerp.

Verrassend Design Halloween Cadeaus: Toilet Monster Muursticker van Design & Art LEES MEER… (Foto Design & Art  op DroomHome.nl)

Toilet Monster Sticker Design & Art

Toilet Monster Sticker

Wie gluurt daar vanuit het toilet? Je haalt in elk geval de lachers op de hand zodra jouw bezoek de kleinste kamer van het huis betreed. Wat misschien net zo belangrijk is om te weten... Nadat deze leuke toilet monster sticker eenmaal is aangebracht, blijft deze muurvast zitten, is ook nog eens 100% waterdicht en eenvoudig te reinigen met water en sop.

Google+