Het Ultieme Droomhuis Heeft een Design Huislift

Het Ultieme Droomhuis Heeft een Design Huislift

Ultieme droomhuis met huislift – Triwa huislift TR 100 (Foto: Triwa  op DroomHome.nl)

Foto: Triwa huislift TR 100

Ben je de bouw van jouw ideale droomhuis aan het plannen of woon je al in het huis van je leven? Dan wil ik je graag attenderen op de mogelijkheid van het plaatsen van een huislift. Een design lift in huis is een luxe die niet alleen meer voor ‘the rich and famous’ is bestemd.

Eind 19de eeuw werden de grote heren- en landhuizen voor het eerst voorzien van huisliften om de gasten gelijk naar de juiste etage te brengen. Vandaag de dag zie je steeds vaker dat een huislift meegenomen wordt in het woningontwerp of door de uitgekiende constructie in een bestaande woning wordt geplaatst.

Zoals ik al eerder schreef, woon je in het huis van je leven dan wil je daar ook je hele leven kunnen blijven wonen. Dat maakt een huislift mogelijk. En hoe cool is het wel niet als je een lift in huis hebt nu we met z’n allen helemaal los gaan op smart home gebied en techniek in huis?

Ultieme droomhuis met huislift – Triwa huislift – rolstoellift TR 150 (Foto: Triwa  op DroomHome.nl)

Foto: Triwa huislift - rolstoellift TR 150

Huislift voordelen

  • Een huislift maakt een woning niet alleen toekomstbestendig, maar denk ook eens aan de ouders, opa’s en oma’s die nu slecht ter been zijn of familie en vrienden in een rolstoel. Zelf kun je ook een blessure krijgen. Het is een geweldige luxe waardoor het hele huis ten aller tijden begaanbaar blijft. De huisliften van Triwa bijvoorbeeld zijn ontworpen als een mooi en functioneel onderdeel van de woning. Deze strak design huislift is veilig en betrouwbaar in gebruik.

Ultieme droomhuis met huislift – Triwa huislift – personenlift TR 200 (Foto: Triwa  op DroomHome.nl)

Foto: Triwa huislift - personenlift TR 200 

  • Naast de vergrijzing en het behouden van je onafhankelijkheid en vrijheid, brengt de huislift ook de nodige comfort met zich mee. Denk eens aan de dagelijkse karweitjes als was en boodschappen naar boven brengen of met de baby op de arm veilig de trap bestijgen.
  • Het plaatsen van een huislift is een investering in jezelf, jouw gasten, maar ook in het huis zelf. De woning wordt meer waard door de aanwezigheid van een lift. De nieuwe eigenaren kunnen namelijk het maximaal aantal jaren van de woning gebruik maken.

Zo zie je maar, met een huislift blijf je wonen in het huis waar je zo van houdt!   

Google+