Dierenprint Tijger, Koe & Panter Print Kleur & Interieur Foto Ideeen

'Go Wild' Animal Print

Mode, Kleur & Interieur: Dierenprint! – Dierenprints in de Woning Inrichting met Tijger, Panter, Koe, Giraffe en Krokodil Print Woonaccessoires als Accent Kleur Meubels  – MEER Kleur & Interieur…  (Foto Eijffinger Behang Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Kleur & Interieur Dierenprint Foto's: Panter - Tijger - Koe - Zebra - Luipaard - Krokodil - Slang - Giraffe Print. Helemaal wild van dieren prints in kleur en interieur!

Met de tijger print, luipaard print & panter print kun je ook jouw crib spannend inrichten. De krokodil, giraffe en koe print halen de natuur in huis met haar leuke en speelse decoratie & motieven. Lekker op safari thuis en laat je gaan in de jungle make-over van jouw woning.

Favoriete Dieren Print

Wat is jouw favoriete dierenprint & patronen in de woning?

De zwart - wit kleur van de zebra of koeienvel? Geweldig als bekleding op een stoel of bank en opvallend op modern behang en tegels in de keuken of badkamer. Of de beige, licht bruin tot donker bruin kleur tinten van de tijger, giraffe en panter op het gedurfde tapijt, strak servies en verlichting. Krokodil en slangenprint van grijs tot zwart kleur voor op de deuren van de huiskamer kast en als opvallend detail: de leuke placemets in de keuken of trendy fotolijstjes in de slaapkamer.

Kleur & Interieuradvies 

De animal print kleuren zijn perfect te combineren met de kleur goud bij de bruin tinten en metallic/metaal/zilver kleur bij de zwart en wit tinten uit de dieren decoratie. 

Een interieuradvies is om bij een neutraal interieur in wit en lichte kleuren een enkel meubelstuk of 1/2 woonaccessoires met bijvoorbeeld zebra of slang dierenprint neer te zetten en een imitatiebont plaid voor een extra verrassend effect.

Google+