Lime Any Time Groen Kleur Foto Ideeen

LIME ANY TIME GROEN

Mode, Kleur & Interieur: Groen / Lime! – Groen in de Woning Inrichting met Groene Woonaccessoires en Pastel Groene Meubels als Accent Kleur – MEER Kleur & Interieur…  (Foto House Doctor Vazen & Eva Solo Glazen  op DroomHome.nl)
Kleur & Interieur Groen Foto Ideeen- Groen is de kleur van de natuur, groei & geluk en zo relaxing. 

Gek van een opvallende groene kleur in huis, restyle met Lime Any Time! Lime komt van de lime citrusvrucht & de kleur lime bestaat uit 75% geel en 25% groen.

Groen staat voor bewust leven & wonen en dan klinkt  gifgroen wel vreemd.

Kleur Bekennen Groen 

Kleur groen vind je overal terug in huis en als je naar buiten kijkt in de natuur. Het valt daarom zeer goed te combineren met vele andere kleuren. Gewoon proberen!

Hard roze en groen/lime zijn perfect te combineren in de super trendy wooninrichting. Een diepe groen, off-white en zacht roze passen ideaal in het kleurenschema van de traditionele inrichting. Zacht groen, terra cotta en grijsachtig wit geven een rustige indruk aan de kleur interieur van de huiskamer, badkamer of keuken en doet je niet gelijk aan kerstmis denken.

Naast de moderne kiwi groen kleur kunnen de zachtere groen tinten naadloos aansluiten bij neutrale cremes, bruin en zwart. 

Groen & Eco Vriendelijk Wonen

Sinds het bewust wonen & leven een groei doormaakt door de milieu discussie, is groen "the hottest color on the planet".

Het is een belangrijke trend in wonen die je terug vindt in 'groene' vloeren, 'groene' meubels, 'groene' badkamers, 'groene' woonaccessoires, etc. en hoe maak je het huis een gezonde woonomgeving.

Eco Chique

Naast dat de inrichting & decoratie milieuvriendelijk is, is de combinatie met luxe de nieuwste woontrend: eco chique.

Prachtig ecointerieur design als dikke organische katoenen handdoeken in de badkamer met waterbesparende regendouches, recycled papier eco behang & recycled glas accessoires. Lampen vervaardigd uit vilt of hergebruikt karton, spaarlampen & ledverlichting met een super design zijn maar een paar eco producten gemaakt van groene energie om te noemen.

Google+