Overal Oranje Interieur & Kleur Foto Ideeen

OVERAL ORANJE TIPS

Kleur & Interieur Oranje Foto Ideeen - Oranje knalt eruit in jouw interieur! Oranje is een warme, uitnodigende, dynamische en barst van de energie kleur.

Perfect als woonaccessoires accent in een warme inrichting en als highlight in een Retro Design Interieur.

Kleur Bekennen Oranje

Wij Hollanders hebben een zeer unieke binding met de kleur oranje. Het is de nationale kleur tijdens Koninginnedag, vieringen van ons Koninklijk Huis (van Oranje) & ons voetbalelftal.

Tinten oranje, groen en paars kunnen perfect gecombineerd worden in muurkleuren, meubels, gordijnen, vloeren en accessoires voor een sjieke uitstraling.

Voor een warme sfeer combineer oranje met rood,geel en groen voor een tropische verrassing in de badkamer, huiskamer of slaapkamer.

Interieur Kleur Oranje Woonaccessoires

Volgens de oude Indiase Chakra filosofie heeft de inrichting van de woning met de kleur oranje de volgende effecten: Oranje geeft energie, bevordert sociale vaardigheden, stimuleert de eetlust & spijsverteringsproces en stopt remmingen. LEES MEER... Een uitbundiger kleur oranje vind je veel in de fastfoodrestaurant inrichting, daar ga je sneller van eten! LEES MEER...

 

Kleur & Interieur - Oranje Boven! De Nationale Kleur Oranje is een Groot Woonfeest in de Woning Inrichting! Oranje Design & Woonaccessoires als het Interieur Kleur Accent in Huis - Meer Oranje ... (Foto Ikea Stoel PS Vago, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)Oranje Boven!

Betekenis kleur: Zwart en oranje, de design Panton kleur, zijn heerlijke herfst Halloween kleuren en een echte knaller is de kleurencombinatieoranje met midden blauw. LEES MEER...

Google+