Puur Paars Interieur & Kleur Foto Ideeen

Puur Paars

Kleur & Interieur: Paars! – Paars in de Woning Inrichting met Paarse Woonaccessoires als Accent Kleur – MEER Kleur & Interieur… (Foto Le Creuset & Origin Wallcoverings  op DroomHome.nl) 
Foto Boven - Le Creuset Amethist & Origin Wallcoverings Urban Funky behang.
Paars Kleur & Interieur Foto Ideeen - Luxe, intelligentie & magie is de message van een puur paarse inrichting. Spiritueel & artistiek is die het aandurft om voor een paars interieur & decoratie uit te komen.

Hierbij een heerlijk foto overzicht om inspiratie te krijgen voor paars en haar kleurencombinatie mogelijkheden thuis.

Pantone Radiant Orchid

Pantone heeft de kleur Radiant Orchid in 2014 uitgeroepen tot kleur van het jaar!

Radiant Orchid gaat dit hele jaar terugkomen in de nieuwste interieur trends voor meubelen en woonaccessoires. Deze orchidee kleur bestaat uit een lichte kleur paars met fuchsia en roze ondertonen. LEES MEER...

Kleur Paars Is Cool! 

Echt, paarse keukens zijn gespot met paarse keukenapparatuur! Wil je snel resultaat? Geef jouw slaapkamer, badkamer & huiskamer muren een lik lila verf en decoreer met lavendel & violet kleurige woonaccessoires. Kleur LEES MEER...

Geef je interieur een verleidelijke en trendy uitstraling als de kleur paars wordt gecombineerd met de basiskleuren zwart, wit en grijs. Behang een wand met een paars dessin en die muur knalt eruit!

De kleur paars combineert perfect met lime of olijfgroen voor een moderne stijl, met oranje en roze super trendy makeover en exotisch vakantie gevoel zit in de kleuren combinatie met groen en oranje. Pure chocolade met noten heeft trouwens ook altijd een paarse verpakking, jummy!

Google+