Slaapkamer Geheimen Liefdesnest Tips

Slaapkamer Geheimen

Slaapkamer Geheimen & Liefdesnest Tips – 11 Romantische Slaapkamer Interieur Tips – MEER Slaapkamer Ideeën… (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

11 LIEFDESNEST TIPS

Om je slaapkamer om te toveren tot love crib denk verder dan de satijnen lakens en wierook. Trouwens, door satijnen lakens kun je zo uit bed glijden. Volg de 11 liefdesnest tips en geniet van jouw slaapkamer geheimen!

Slaapkamer Geheimen; Laat jouw creativiteit en fantasie de vrije loop. Wat wind je op in ruiken, voelen & smaak? Wil je kunnen zien/licht of niets zien als je samen bent?

De suggestie heeft meestal meer effect dan als het er dicht op ligt.

Romantische Slaapkamer Tips - Top 11 Liefdesnest met Slaapkamer Geheimen Inspiratie - LEES MEER... (Foto Slaapkamer More Than Classic Woonbeurs Amsterdam  door DroomHome.nl)

Romantische Slaapkamer Inspiratie

Laat je inspireren door slaapkamers in 's werelds meest romantische hotels van verre reizen, prachtige zandstranden en intieme nachtclubs.

Romantische Slaapkamer Accessoires   

Trendy Bedtextiel  
Slaapkamer Gadgets 
Ondeugende Kado's
 Valentijncadeau's 


1 Goud Rijk & Uitdagend

Ondanks dat rood de kleur van de passie is, kies voor de muren een goud-rode verf kleur of een geel-gouden kleur met een rode rand.

Heb je een openhaard, verf deze dan rood en de muren alleen maar goud. Rijk & classy! Tenzij je meer het wildere & uitgesproken type bent, ga dan voor een muur desnoods met een tijgerprint behang. 

2 Transparante Gordijnen

Transparante of satijnen paneel gordijnen geven een meer sensueler sfeer, dan dikke stoffige slaapkamergordijnen. Wissel bijvoorbeeld wit en rood met elkaar af.

3 Sensueel Beddengoed 

Denk aan: romantiek, warmte, sexiness & comfort. Waarom is een nacht in een hotel slapen zo sexy? Het beddengoed voelt zacht, crispy en makkelijk tussen te glijden aan. Verwissel de door-de-weekse lakens en ga voor de beste set. Een paar druppels van jouw parfum maakt het nog meer intiem. 

4 Extra Kussens

Neergevleid tegen een enorme hoop met zachte kussens zorgt voor een grote berg romantiek. Probeer kussens van verschillende texturen en stoffen voor een verrassend effect als het donker is in de slaapkamer.

5 Slaapkamer Haardvuur DVD & Mobiel 

Gooi de televisie uit de slaapkamer en maak de TV gids onvindbaar, tenzij je met een heerlijk knapperend haardvuur op DVD de romantiek laat ontvlammen!

Laat het vlammende & romantische openhaard vuur altijd voor jou branden met de open haard ringtone op jouw mobiele telefoon!

6 sfeerverlichting

Heerlijk ruikende kaarsen zijn een girls best friend, maar minder brandgevaarlijk is een romantisch bedlampje met een dimmer. Laat een sfeervol lichteffect uit de hoek schijnen of vervang de lampenkap met een warmere kleur.

BELANGRIJKE TIP: Sfeerverlichting laat je mooier lijken en is meer vergevingsgezind voor rimpels & onvolkomenheden van het lichaam!!

7 Muziek

Een liefdesnest is pas succesvol met de juiste heerlijke muziek. Denk Usher, Barry White! Maar ook niet te relaxed, samen met gedimde lichten kan de passie doven. Laat de CD/muziek niet stoppen, druk alvast op repeat.

8 Spiegels & Romantiek

Alstublieft niet van die spiegels boven het bed, maar laat meerdere kleine spiegels het gloeiende licht weerkaatsen. Of zet een paar kaarsen voor een spiegel voor een betoverende sfeer.

9 Rozenblaadjes & Afrodisiac

Prachtige wilde bloemen, bananenbomen voor een wilde nacht & de heerlijkste gerechten en champagne met een stimulerende en romantische werking om aan elkaar te serveren. Strooi een rozenblaadjes pad naar de plek van uw dromen!

10 Ruim Rotzooi op!

Gooi wasgoed in de wasmand, haal foto's van familieleden en huisdieren weg. Verstop rekeningen en hou de kamer huisdiervrij.

11 Lingerie

Lekker vers gebadderd of gedouched trek je prachtige lingerie aan. Wat haal je uit de kledingkast of walkin kast: Zijde lingerie voor een romantische nacht of stoute lingerie voor een pikante spicy avond?

BONUS TIP: Paaldansen

Super Slaapkamer Geheim: Je zult niet de eerste zijn die een paal in haar slaapkamer heeft laten bouwen om een prive dans op te voeren voor haar geliefde. Paaldansen is een sport op zich en je wordt er zeer lenig van.  Maar waar vind je die aannemer? Niet nodig met de paaldanskit! 

Google+