Waanzinnig Wit Kleur Interieur Foto Ideeen

WAANZINNIG WIT

Mode, Kleur & Interieur: Wit! – Wit in de Woning Inrichting met Witte Woonaccessoires en Witte Meubels als Accent Kleur – MEER Kleur & Interieur…  (Foto Graham & Brown behang & vtwonen Keuken  op DroomHome.nl)
Kleur & Interieur Foto Ideeen - Wit is de kleur van de onschuld, reinheid en zuiverheid. Bruiden en engelen dragen wit, dokters en tandartsen, zo ook 'the good guy' in the western film.

Wit heeft een kalmerend effect, is inspirerend in Feng Shui en laat woonaccessoires in alle kleuren de show stelen in huis.

Kleurentrend Kleur Wit

In de wooninrichting is wit meestal het canvas, de neutrale achtergrond kleur waar met verf, behang, meubels en decoratie de woonkamer, badkamer of slaapkamer design tot leven komt.

In een compleet witte ruimte springt een enkel kleurig accessoire of stuk geverfde muur eruit. Denk aan onze eigen interieurontwerper Jan des Bouvrie.


Interieurdesigner Eric Kuster & Wit Wonen

Geheel witte 101 Woonideeen Stand op de Woonbeurs Amsterdam DroomHome.nlDeze crisis vraagt om de positieve en frisse kleur wit als frisse start in deze donkere tijden, volgens ontwerper Eric Kuster. Volgens de interieur designer wordt wit, in combinatie met licht grijs en bruin,  de nieuwe woontrend voor de komende 5 jaar.

Alles wit in huis, vraagt om een strak regime en een extra aandachtspunt. De net niet witte bekleding van het bankstel kan smoezelig overkomen naast het pure wit van de muur.  Er moet geen twijfel zijn bij het ontwerp van de inrichting: is het expres zo bedoeld of gewoon vies en verkleurd. Let hierbij op de ondertoon kleuren van wit: blauw wit, roze wit, geel wit, etc.

Wit is er in vele prachtige tinten als kalk, parel, sneeuw, papier, whitewash, zeeschelp, melk, antiek wit, linnen, oud kant, etc. Gebruik verschillende materialen en texturen voor de stoffen van gordijnen, kussens en bekleding en laat wit in al zijn glorie inspireren. Witte woonaccessoires als wit aardewerk of porseleinen servies in de keukenkasten geven een frisse en schone indruk.

VT Wonen Woonbeurs Huis in Wit - Araiadne at Home Huis in Blauw & Wit LEES MEER.. (Foto DroomHome.nl)Witte borden, koffiekopjes en schotels laten de schoonheid van de te serveren dranken of een prachtig opgemaakt gerecht tot hun recht komen. Combineer eventueel met kleurrijk tafellinnen, eten en bloemen.

Spelen met Wit

Ga aan de slag met wit als de basis kleur in huis en gooi een paar oranje kussens op de bank en kijk hoe de huiskamer geniet van de restyling. Wit laat bijvoorbeeld donker rood, blauw en groen meer prominent opvallen.

Wit gebruikt bij pastelkleuren, maakt dat deze zachte geel, groen en lila kleuren tot leven komen. Bij een zomers interieur gebruik witte tinten en enkele witte accenten als winter palet voor het sneeuw effect. 

Google+