Wouw Blauw Kleur Interieur Foto Ideeen

'Wouw Blauw' Interieur

Mode, Kleur & Interieur: Blauw! – Blauw in de Woning Inrichting met Blauwe Woonaccessoires en Blauwe Meubels als Accent Kleur – MEER Kleur & Interieur…  (Foto Fest Vaas, Dutch Bone Vloerkleed & Auping Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)
Kleur Blauw Interieur Foto Ideeen -De primaire kleur blauw heeft een kalmerende & rustgevende werking op de mens. Het is ook een frisse kleur die perfect oogt in de badkamer en slaapkamer, maar minder in de keuken nu wij van nature blauw eten vermijden.

Blauw is een mediterrane kleur, doet denken aan de zomer & zee en geeft je gevoel een enorme boost. Foto boven - Auping dekbedovertrek, Fest vaas & Dutch Bone vloerkleed.

Kleur Bekennen Blauw

Combineer blauw met paars voor een mystieke en spirituele werking in het interieur & decoratie van de woning. De kleur blauw in de slaapkamer laat de tijd sneller gaan en helpt je bij het inslapen.

Donker blauw met zilver accenten heeft een elegante rijke uitstraling op de inrichting. Een marineblauwe kleur in de slaapkamer wordt verzacht door de combinatie met wit, lichtgrijs, camel en licht beige.

Kleur betekenis: Diep koningsblauw en azuur blauw geeft een rijk & superieur gevoel. Blauw is de verfrissende kleur van de zon, zee en water en heeft een schitterend effect als glasmozaiek tegel in de badkamer.

Blauw Mode & Interieur Trends

De kleur blauw loopt parellel in de mode & interieur trends!

De blauwe strepen in de Prada modecollectie zie je ook terug in de textielcollectie als gordijnen en kussen stoffen en behang van Christian Lacroix voor Designers Guild. LEES MEER... 

Marine blauw is bijna zwart en warmer dan de licht blauwe tinten. Combineer lichtblauw met donkerblauw straalt vertrouwen en eerlijkheid uit. Echte bankiers conservatieve kleurencombinatie die vaak gebruikt wordt in kantoor interieur designs. Pastel blauw met roze en zacht geel suggereert de ontluikende lente.

Kleur Blauw Woonideeen

Interieurtips & woonideeen voor de kleur blauw in het interieur!

Blauw en geel contrast trekt de aandacht en een enkel blauw woonaccessoire in een sterk rood of oranje kleurenschema tempert de kleurenexplosie. Hemelsblauw in combinatie met neutraal creme, licht bruin en beige zijn de milieu vriendelijke kleurencombinaties. Leg marine blauwe tapijten niet in het directe zonlicht van grote ramen om verkleuring door UV stralen te voorkomen. Blauw in de keuken zet niet aan tot eten in tegenstelling tot oranje. Perfect voor elk dieet!

Google+