Eric Kuster Huis Miljonair Fair

ERIC KUSTER HUIS MILJONAIR FAIR

Eric Kuster Huis & Badkamer op de Miljonair Fair 2009 in Wit, Chroom, Natuurlijke Materialen, Lichte Tinten & Beroemde Sterren DroomHome.nl

Onze glamour interieurontwerper Eric Kuster heeft de Miljonair Fair award gekregen voor de mooiste stand met zijn Eric Kuster Design Metropolitan Luxury Huis. Luxe en comfort op hoog niveau!

Bij Eric Kuster Binnenkijken

Eric Kuster maakte voor het eerst op de Miljonair Fair een huis geheel in zijn eigen Metropolitan luxury stijl.

De interieur designer haalde voor zijn lichte kleuren, gebruik van natuurlijke materialen, hoogglans en chroom accenten in woonaccessoires en portretten & foto's van beroemdheden, zijn inspiratie uit de Miami en Ibiza manier van leven. Eric Kuster interview...

Eric Kuster Ibiza Huis

Het Ibiza huis van Eric Kuster in wit met lounge interieur was ook uitgebreid te bewonderen op de Woonbeurs Amsterdam,. Veel foto's en informatie KLIK HIER...

Eric Kuster Boek Metropolitan Luxury HIER BESTELLEN...Huis met Maretti 'Oak' Lampen op Miljonair FairNieuw op de Miljonair Fair was de thuis gym. Technogym gym en fitnessapparatuur, welke in een luxe en stijlvolle zelfbewuste huisinrichting niet mag ontbreken volgens Kuster. De Kinesis Personal is een super design meubel voor een fitness workout in huis. Ook de loopband en de trainingsbal laten ons bewegen op Domo kunstgras. 

Binc In samenwerking met onder andere; Paul van de Kooi keukens, Kol tegels, Bod'or deuren, Borek lounge & tuinmeubelen, Maretti verlichting als Dutch Oak hanglamp en wandlampen, Technogym thuis gym en fitnessapparatuur, John Breed kunst en de nieuwste Mini Camden stond geparkeerd naast het huis.

Eric Kuster Ibiza Store

Heel bijzonder interieurontwerper Eric Kuster heeft zijn eigen Eric Kuster Showroom Concept Store geopend op Ibiza.

De strand & lounge Metropolitan Luxury woonstijl van onze glamour designer Eric Kuster met zijn inrichting in lichte luxe kleuren heeft een eigen plekje gekregen op het spaanse eiland Ibiza, dicht bij zijn clienten. LEES ERIC KUSTER INTERVIEW...

Miljonair Wonen Gallery

Het Eric Kuster huis was deel van de Miljonair Wonen Gallery op de Miljonair Fair waar interieur, design en kunst werd gebracht door het stijlvolle woonblad Miljonair Wonen.

Cilo Woonwinkel

Cilo is tot woonwinkel verkozen door het woonblad Miljonair Wonen. CILO staat voor Collection of Interior and Lifestyle Originals. Passie, aandacht en warmte voor wonen en interieur maakt met Cilo's prachtige collectie design stukken een regelrechte winnaar!

Jan des Bouvrie Kunst

Met 'TheLimited' stand presenteerde ontwerper Jan des Bouvrie limited editions van kunst & interieur collector items MEER..

Miljonair Fair Wonen Interieur Stands

Tinello keukens maakt sinds 20 jaar keukens op maat, SieMatic en Gaggenau keuken apparatuur. Benoa Living presenteerde haar The Benoa Shell loungebed. Lammerts van Bueren bedden introduceert de 'And So To Bed' collectie in Nederland en exclusieve Vi-Spring bedden tijdens deze Miljonair Fair.

Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in groot en exclusief plantmateriaal. Exclusievetuinen.com maakt binnen én buiten een verlengstuk van ons woongenot met vijvers, fonteinen, planten, jacuzzi, kunst, wandelpaden en de golfgreen natuurlijk! JURA liet ons genieten van 3 nieuwe koffievolautomaten. De U-chair van Max Kemperink Design en Comello® Design Furniture brengen ons custom made meubelen. De Suikertuin zorgde voor een sfeervol interieur.

Van Boven, exclusieve keukens, badkamers, tegels en mozaïek presenteerde het ligbad ‘Audrey’ in de vorm van een damesschoen is bekleed met platina glasmozaïek. Vraagprijs €26.000

Google+