Eric Kuster Ibiza Huis - Metropolitan Luxury

ERIC KUSTER DESIGN COLLECTIE

Designer Eric Kuster presenteerde op de Woonbeurs Amsterdam de Eric Kuster Interior Scenes Collection in zijn eigen glamorous Ibiza MTC huis, volledig ingericht in de Metropolitan Luxury woonstijl. 

Portret van interieurontwerper Eric Kuster LEES MEER.. 

Eric Kuster Living Woonkamer

Imponerend is de inrichting van de woonkamer van het Eric Kuster More Than Classic huis op de Woonbeurs. Grote witte meubelen met een soft touch!

Eric Kuster Metropolitan Luxury Interview LEES MEER..Uit zijn 'Eric Kuster Interior Scenes' designs komen de 'Astor' sofa bank, loveseats en wit leren fauteuils met Chivasso kussens in de fris wit en rustgevende huiskamer. Gegroepeerd rond een prachtige zandstenen schouw van Daniels Openhaarden.

Boomstronken als bijzettafels en chrome vazen met witte orchideeen. Op de salontafel staat een enorme schelpvormige schaal met groene planten. Typische Kuster geweien en witte takken met lampenkapjes  - 'Oak' lampen voor Maretti Lighting aan de muur. De vloer Cool Oak is van eikenhout in de kleur ja echt... Polar White..wit.

 

Eric Kuster Stijl Deuren voor Bod'or LEES MEER...Eric Kuster Badkamer

De Eric Kuster badkamer is het verlengstuk van de slaapkamer als in een luxe hotel suite, waar slapen en baden & verzorging bijeenkomen.

Je komt de badkamer binnen via de wit Snakeskin stof gecapitonneerde Bod'or deur en jouw design oog valt direct op de Lenarduzzi marmeren wastafelmeubel, grote spiegels en het vrijstaand bad mat wit (Kol Tegels) met zwart/wit foto kunst.

Vierkante Silver White vloertegels van Kol Tegels.

Eric Kuster Badkamer in de warme en donkere stadswonen Metropolitan Luxury woonstijl LEES MEER...Vergeet de RVS sidetable en bijzettafel ook wel boomstronk voor handdoeken en geurstokken & kaarsen niet van Skin Cosmetics.

Grote witte serene vazen met witte takken voor woondecoratie. Aan het badkamer plafond hangt een meter hoge wit glazen kroonluchter van Eric Kuster Scenes.

Eric Kuster Slaapkamer

Glamorous slapen doen we in een rond Eric Kuster bed!

Breng de Miami & Ibiza glamour woonstijl naar de slaapkamer in een glamorous rond bed met in de kleur wit, naturel en zilver heerlijke Chivasso kussens.

Eric Kuster Ibiza Huis op de Miljonair Fair 2009 LEES MEER..Omring je met grote zwart/wit kunstfoto's van beroemdheden als Jack Nicholson (naar bed met Jack Nicholson...!?) &  Jackie Kennedy onder een wit imitatiebont plaid en Skin Cosmetics interieurparfum voor op het boom nachtkastje.

Eric Kuster Terras

Lekker op het terras zitten van een Ibiza & Miami beachhouse met tuinmeubilair waar zowel buiten als binnen op gezeten kan worden.

De witte terras en tuinmeubels als de Chesterfield chaise longue heeft Eric Kuster voor Borek ontworpen, 2010 collectie. De luxe tuinstoel wordt vergezeld door een boomstronk tafel voor een natuurlijk en warme inrichting.

In het Eric Kuster huis op de Woonbeurs Amsterdam worden de muren gedecoreerd met kunst foto's van stijliconen als Jack Nicholson, Sophia Loren, Jackie O Kennedy & Robert Redford. Alle ramen zijn afgewerkt met wit houten jaloezieen Memphis/shutters van Sunway.

Eric Kuster Interior Scenes Collection

De Eric Kuster Interior Scenes Collection YouTube video geeft een inspirerend interieur inzicht in de Metropolitan Luxury way of Living. Geniet ze!
Google+