Jan des Bouvrie - Gelderland Banken

Jan des Bouvrie - Gelderland Banken

Naast Kubusbank, Jan des Bouvrie Gelderland Banken 7740 & 6111 in Rood en Blauw & Design & Kunst Collectie (Foto Woonbeurs  door DroomHome.nl)
Als je aan Gelderland banken denk, denk je aan Jan des Bouvrie. Meubel & interieurontwerper die Gelderland meubel design klassiekers op zijn naam heeft staan.

In 1969 produceerde de Gelderland groep als eerste het ontwerp de kubusbank van Jan des Bouvrie. Het bijzondere van de kubusbank is dat de rugleuning even hoog is als de brede armleuningen en daarmee op een kubus lijkt.

Strak ontwerp met veel comfort! Het is een tijdloze klassieker die nog steeds verkocht wordt en dat zijn er in de loop der jaren meer dan 55.000 stuks. De bank is in 1999 bekroond tot Beste Meubelontwerp.

Naast Kubusbank, Jan des Bouvrie Gelderland Banken 7740 & 6111 in Rood en Blauw & Design & Kunst Collectie Andy Warhol Mao Zedong (Foto Woonbeurs  door DroomHome.nl)

Naast de kubusbank, laten deze woonbeurs foto's voorbeelden zien van Gelderland banken  7740 & 6111 in blauw en rood, ontwerpen van Jan de Bouvrie en design & kunst uit de ontwerpers collectie.

Google+