Jan des Bouvrie Huis | Video Jan des Bouvrie Eigen Woning

Video Jan des Bouvrie Eigen Woning

Thuis bij Interieurontwerper Jan des Bouvrie YouTube Video, van Huizenjacht.

Jan des Bouvrie’s Huis in Naarden Video

Interieurontwerper Jan des Bouvrie presenteert zijn eigen prachtige woning voor 40 jaar in onderstaande YouTube video. Het huis van Jan des Bouvrie is kenmerkend voor de ontwerper met heel veel wit en kleur uit kunst, bloemen, design objecten en zijn eigen meubelontwerpen. Geniet van de Huizenjacht YouTube video van Jan des Bouvrie's huis en raak geïnspireerd door de Monique & Jan des Bouvrie woonstijl!

Jan des Bouvrie Keuken & Veranda

Lievelingsplekje van Jan des Bouvrie is binnen - buiten onder de porch/veranda, waar hij lekker kan tekenen en werken. Zodra het lekker weer is gaat de familie naar buiten, eten communicatie, geen pc en televisie buiten, gewoon genieten. Terras heel veel gebruiken met een aansluitende woonkeuken. Het draait in deze keuken om een groot keukenblok waar gekookt kan worden en waar het leven centraal staat. Met het hele gezin aan tafel. Dit is wat Jan des Bouvrie noemt: het hart van het huis!

Jan & Monique des Bouvrie Huis & Thuis

De ontwerper woont hier bijna 40 jaar. In het begin met z’n eerste vrouw en kinderen. Toen Monique des Bouvrie in het huis kwam bleef er geen steen overeind. Eerst ging het bed eruit. Ze heeft veel creatieve ideeën. Ze werken goed samen: Jan is vorm & Monique des Bouvrie is sfeer.

Jan des Bouvrie Kleur & Interieur

Interieuradvies: Jan vindt kunst in een interieur zeer belangrijk. Mensen zijn te weinig met kunst bezig. Jan maakt witte interieurs waardoor je de kleuren van de kunst zeer goed ziet. Je mist zo geen kleur. Bloemen en kunst is belangrijk.  De serre is later aangebouwd, waar ze tot ’s avonds laat met vrienden spelletjes spelen. Een huis wordt vaak gemaakt om mooi te maken maar het belangrijkste is hoe wil ik er in wonen. Meestal is er in het huis maar 1 plek en de rest kun je verhuren. Jan des Bouvrie is gek op kleur, alles wordt ondersteund door kleur. Als des Bouvrie bij een opdrachtgever begint, vraagt hij eerst: wat zijn jullie kleuren. Je ziet aan de kleren hoe ze willen wonen. Monique heeft haar eigen vrouwelijke hoekje met een gekke tafel met Marilyn Monroe foto’s, Ball Chair stoel, design Eero Aarnio en heel veel boeken. 

Jan des Bouvrie Design

Op naar Jan des Bouvrie’s werkkamer, daarin staat een kast met daarin de complete Vitra collectie beroemdste stoelen ooit gemaakt. Des Bouvrie is gek met verzamelen. Studio Job ontwerpen hebben een opvallende plaats in huize des Bouvrie. Het huis is een experiment, hij noemt het ook wel een slet,  zoveel als het verbouwd is. Jan des Bouvrie heeft gevochten om Nederland anders te leren wonen. Daar is hij nog mee bezig. Hij vindt interieurontwerpen het heerlijkste vak wat er is. Het huis heeft balans in het leven van de ontwerper gebracht. Zo ook zijn vrouw Monique. Deze combinatie maakt zijn leven gelukkig.

Geinspireerd geraakt door de Jan des Bouvrie YouTube video? Hier alles over Jan des Bouvrie...

Google+