Piet Boon Huis | Video Piet Boon's Eigen Woning!

Video Piet Boon's Eigen Woning

 Piet Boon's Huis in Oostzaan Video

Ontwerper Piet Boon heeft natuurlijk zijn eigen huis ontworpen en gebouwd. De prachtige vrijstaande woning is stoer maar sfeervol. Natuurlijke materialen gecombineerd met functionaliteit en strakke vormen, dat is typisch Piet Boon. Geniet van de YouTube video van Piet Boon’s huis en raak geïnspireerd van de Piet Boon Zone thuis!

Piet Boon Rondleiding door Eigen Huis

Volgens Piet Boon voelt de woning groot, maar de ruimtes zijn compact. Met strak geschoren planten in een symmetrische voortuin. Piet Boon’s woning heeft een bijgebouw en een wijnkelder. De prachtige woonkeuken grenst aan de woonkamer en heeft roestvrijstalen kasten en een lange eettafel met kaarsenlamp erboven. De Miele keuken heeft klassiek marmeren blad en alle apparatuur is weggewerkt. Piet Boon keuken heeft design apparatuur design, maar functionaliteit is nummer 1: Functioneel design. Strak en tijdloze keuken!

Favoriete Plek in Piet Boon huis

De favoriete plek van Piet Boon is de veranda. In oktober zetten ze de kachels aan met uitzicht op de tuin met buxusbollen. De slaapkamer heeft uitzicht op de binnenplaats en dan naar de keuken wat weer uitzicht heeft op de veranda. De slaapkamer gaat over in Piet Boon badkamer met een natuur stenen vloer en een stenen bad. De binnenplaats heeft relaxbed. Daarachter is het zwembad met natuurlijke beplanting omdat Piet Boon’s woning grenst aan een natuurgebied.

Geinspireerd geraakt door de Piet Boon YouTube video? Hier alles over Piet Boon...

Google+