Piet Boon Tuinmeubelen Voor Veranda en Tuin

Piet Boon Zone Tuin & Terras Meubelen

Piet Boon Buitenmeubelen (Foto WoonIdee NL op DroomHome.nl)

PIET BOON BUITENMEUBELEN OP K&A TERRAS

Interieurontwerper & architect Piet Boon presenteert samen met K&A op de woonbeurs WoonIdee NL 2009 een totaal buitenconcept van de K&A veranda en terras tot Piet Boon Zone tuinmeubelen.

Samen met K&A houtbouwbedrijf is de Piet Boon Module voor recreatiewoningen ontwikkeld. Samenstellen van vakantiewoning of gastenverblijf in de tuin met Piet Boon Modules voor de slaapkamer, badkamer, woonkamer en buitenkeuken.

Piet Boon Buitenmeubelen (Foto WoonIdee NL op DroomHome.nl)

PIET BOON HUIS, TUIN & DECORATIE

Stoer en sober zijn de Piet Boon ontwerpen, zo ook de natuurlijke en grijze accessoires voor de tuin, veranda en terras. Passend bij de bekleding en hout van de Piet Boon tuinmeubelen. Terras a la Piet Boon - Piet Boon 'Gijs' fauteuil met waterafstotende kussens.

Piet Boon 'Annet' is de stoere bijzettafel van duurzaam teak voor buiten. Buitenverlichting D-Lounge schemerlamp van Dexter Outdoor Lighting.

Piet Boon Buitenmeubelen (Foto WoonIdee NL op DroomHome.nl)

LEKKER LOUNGEN & ETEN

Op een royale K&A houten terras staat de teak Piet Boon tafel 'Anne', hoog en laag model voor lekker loungen, met Piet Boon tuinstoelen, beter: de 'Gijs' buitenfauteuil, rondom en een takken buitenlamp. Piet Boon buitenmeubels -

Tot in de late uurtjes genieten met de Zeno Products 'Barro' buitenhaard, windlicht & kaarsen en de serie 'Gijs' Piet Boon meubels als teak fauteuils, loveseat en Piet Boon daybed, de chaise lonque. 

Piet Boon Buitenmeubelen (Foto WoonIdee NL op DroomHome.nl)

PIET BOON & BUITENKEUKEN

De stoere RVS buitenkeuken heeft een gril, teppanyaki bakplaat en gaspit onder de BBQ kap zitten in een teak houten kast. Prachtig in combinatie met de Piet Boon tuinmeubels om heerlijk op het terras te eten en loungen. Piet Boon tuinontwerp - Piet Boon tuin met strakke vijver, terras en beplanting passend in het tijdloze en duurzame ontwerp van ook de 'Niek' meubels serie. Piet Boon kussens in buitenstof in o.a. kleur grijs/zwart, taupe en streep Pennant Navy.

PIET BOON WOONBOEKEN

Piet Boon boeken als Piet Boon 1, 2 & 3 en Piet Boon Beaches zijn bestsellers in inspiratie voor een tijdloos interieur. Piet Boon Beach presenteert een Zeeuws beachhouse en een exotisch beachhouse op Bonaire. LEES MEER...

Google+