Maak een Frisse Start in 2018!

Maak een Frisse Start in 2018!

Een frisse start in 2018 met gezond koken, sporten en opruimen & opbergen. (Foto Blokker blender & juicer  op DroomHome.nl)

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: we gaan met vol enthousiasme dit nieuwe jaar in! Gezond eten, meer bewegen maar ook een opgeruimd huis is goed voor de mens.

Blokker helpt je om jouw goede voornemens te realiseren met een groot assortiment producten voor gezond koken, opbergen en opruimen en de perfecte workout, terwijl er volop sale is. Pik de items er uit die voor jouw frisse start belangrijk zijn!

Een frisse start in 2018 met gezond koken: Philips stoomkoker, American Originals vetarme friteuse en Tefal snelkookpan. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Gezond koken
Gezond eten is niet alleen goed voor je lichaam als totaalpakket maar ook voor je gewicht. We willen op z’n minst op gewicht blijven en anders een paar kilo afvallen. Blokker heeft oplossingen voor 'meer vers fruit eten’ met o.a. verschillende blenders en juicers, ‘gezond koken’ met keukenmachines en stoomkokers tot ‘gezond eten mee onderweg nemen’ met drinkbekers en vershouddozen.

Er zijn vandaag de dag vele manieren om op een gezondere manier te koken. De pure smaak van gestoomd voedsel proef in met de Philips stoomkoker HD9170/91. Met de autotimer krijgt iedere mand de precieze kooktijd. In de Tefal Secure 5 NEO snelkookpan bereid je snel en gezond stoofvlees, groentes en soepen. Als er dan toch gefrituurd gaat worden dan in de American Originals vetarme friteuse, maar je kunt er ook in grillen, barbecueën, stomen, ontdooien, roosteren, bakken en koken.

Een frisse start in 2018 met gezond eten & drinken: Bourgini blender en Princess citruspers en Juice Extractor sapcentrifuge. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Blokker heeft verschillende blenders en juicer in haar assortiment om de lekkerste en gezondste sapjes mee te maken. Met de Bourgini Classic Multi Blender maak je de heerlijkste groente- en fruitshakes en het blendermes kan ijs vergruizen voor slush-drankjes. De Princess Master Juicer is door zijn krachtige motor een semi-professionele citruspers en geschikt voor al het citrusfruit. Een echte sapcentrifuge is de Princess 202040 Juice Extractor met een grote vultrechter en aan de onderkant een uitneembare pulpopvangbak.

 Een frisse start in 2018 met gezond onderweg: Joseph Joseph opbergdozen en saladeboxen, Sistema lunchbox en Aladdin drinkbeker. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Joseph Joseph heeft een prachtige collectie opbergdozen (Dial) en boxen (GoEat) voor salades bijvoorbeeld om mee te nemen. De Sistema To Go Lunchbox heeft 3 compartimenten om de verschillende gerechten voor de lunch, wel zo smakelijk, apart te houden. De Aladdin drinkbeker is dubbelwandig wat erg handig is zodat je onderweg niet je handen brandt.

Gezond sporten
'Meer bewegen' staat er bij menigeen op het verlanglijstje. Met Blokker aan onze zijde komen we een stukje gemakkelijker in beweging. Met fitness/cardio apparaten en bijbehorende accessoires, maar ook weegschalen kunnen we flink aan de slag thuis.

Een frisse start in 2018 met gezond sporten: Crosstrainer, weegschalen, dumbbells, yogamat, trainingsbal en hoelahoop  (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Zo nu en dan op de weegschaal gaan staan en kijken hoe 'het' er voor staat is onderdeel van 'gezond leven'. Naast de personenweegschaal is er nu ook de meer geavanceerde weegschaal: de lichaamsanalyse weegschaal, welke het vet- en vochtpercentage vaststelt en de spier- en botmassa berekent.  

Thuis-train items laten je aan jouw lichaam werken zonder het huis te verlaten. Hoelahoepen op de moderne manier gaat resultaat opleveren. Blokker heeft met de Tunturi Hula Hoop een verzwaarde hoelahoop van 1,2 kg om buik- en rugspieren te ontwikkelen en af te vallen. Een moment voor jezelf maak je speciaal met de collectie yoga- en fitnessmatten, ballen, dumpbells en foam rollers.

Een gym thuis stel je zo samen met de cardio- en fitnessapparaten uit de Blokker webwinkel. Van de hometrainer (het woord zegt het al), crosstrainer tot ab shaper. De mobilteitstrainer, minifiets is perfect om in beweging te blijven onder een bureau, mobiliteit voor ouderen of voor revalidatie na een operatie.

Een frisse start in 2018 met opruimen, opbergen en schoonmaken. (Foto Blokker opbergdozen, afvalemmers, krukje, wasmand, dweil en mopset  op DroomHome.nl)

Opruimen en opbergen
Het huis is ontkerst, met alle rotzooi van dien. Laten we doorpakken nu we toch bezig zijn in het huis. Met het opruimen en opbergen van spullen maak je niet alleen het huis vrij, maar ook jezelf. Een opgeruimd huis brengt rust in je hoofd. Vragen als ‘Wat bewaren we in opbergdozen en wat gaat er naar de kringloop’ geven ook dat fijne ‘de lente is in aantocht’ gevoel. De Iris Clearboxen, opbergboxen komen bij Blokker in verschillende maten van 11 L tot 70 L. Tip: Meet van te voren de hoogte tussen de planken van het opbergrek op. 'Mop till you drop' als alles heerlijk opgeruimd en opgeborgen is, met de Vileda Easy Wring & Clean Ultramat set. Dat gaat lekker!

Google+