NYC Plafond in Gordon's Blushing

NYC Plafond in Gordon's Blushing

New York Ceiling Plafond Panelen in Gordon's Blushing Amsterdam - MEER NYC Plafond... (Foto Gordon Blushing Amsterdam NYC  op DroomHome.nl)

Na een succesvolle eerste zaak in Blaricum opende zanger en tv-personality Gordon onlangs zijn tweede Blushing koffieboutique. Ook in Amsterdam kunnen gasten nu genieten van een goede kop koffie en gezonde, eerlijke producten. De zaak in Amsterdam ademt, net als haar Blaricumse zusje, een eigentijdse sfeer mede dankzij de authentieke plafondpanelen van New York Ceiling.

Amerikaanse Trend Overgewaaid
Dat ook voor de tweede Blushing koffiesalon is gekozen voor de metalen plafondpanelen van New York Ceiling kwam voor eigenaar Arjan Estié als een welkome verrassing: 'We zijn er trots op dat onze New York Ceilings naast Blushing Blaricum nu ook een belangrijke rol spelen in het interieur van de nieuwe zaak in Amsterdam. In de Verenigde Staten maken dun metalen plafond- en wandpanelen al jaren deel uit van vele interieurs. Het is leuk om te zien dat de trend die wij daar gespot hebben nu ook overwaait naar Nederland.'

Sneak Peak
Naast het nieuwe Blushing Coffee & Tea in Amsterdam zijn de New York Ceilings ook te vinden bij bekende restaurants als Nacional in Amsterdam, De Vooruitgang in Eindhoven, Stan & Co in Utrecht en Admiraliteit in Rotterdam. Voor een sneak peak in meer Nederlandse horecazaken en voorbeelden van wooninrichting of zakelijk interieurs zie Newyorkceiling.com.

Google+