3 Slaapkamer Make-Overs

3 Slaapkamer Make-Overs

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Master bedroom (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Foto: interieur ontwerp van Dutchstylecompany.nl, vloer Tarkett Lamin Art Manor Oak Classic, dessotarkett.nl

Ben je toe aan een nieuwe slaapkamer die comfortabel en rustgevend is? Geniet dan even van de relaxte sfeer van deze nieuwe slaapkamer. Inhakend op de nieuwste woontrends is in dit interieur gespeeld met de belangrijkste trendkleur blauw die toon-op-toon is toegepast. De natuurlijke basis is gelegd met een sterk en duurzaam laminaat in naturelkleurig, mat eiken met een Hongaarse punt patroon. In slechts één dag is deze praktische en slijtvaste vloer makkelijk zelf te leggen dankzij het slimme clicksysteem. Nog sneller en makkelijker is het interieurteam van dutchstylecompany.nl in te schakelen voor een re-styling van de gehele slaapkamer. Dan slaap je de komende 10 jaar weer optimaal én in de persoonlijke stijl die bij jou past.

Interieurontwerp
Veel mensen willen de slaapkamer eens helemaal ‘doen’ maar aarzelen omdat het toch een heleboel werk is om in één keer in zijn geheel aan te pakken. Een complete metamorfose vergt een goede voorbereiding, een behoorlijk budget en dan slaat al snel de twijfel en de weerstand toe want stél dat je de verkeerde keuzes maakt. Het inschakelen van een professioneel interieur ontwerpteam is dan de oplossing. Dan weet je zeker dat de slaapkamer van je dromen er komt! De designers en interieurbouwers van Dutch Style Company uit Rotterdam maken jouw ideale interieur binnen het budget dat jíj bepaalt.

1 Huis -3 Mannen, 3 Slaapkamers, 3 Looks!

Hoe denkt de bewoner Mano over de metamorfose van zijn slaapkamer?
Mano: “Ik heb er nooit bij stil gestaan dat een nieuw interieur zoveel ‘impact’ heeft op je dagelijkse leven. Ik slaap beter in mijn nieuwe slaapkamer en trek me nu vaak even terug om hier in alle rust te werken. Ik zit lekker in mijn nieuwe fauteuil met mijn blote voeten op het bankje, laptop erbij, muziekje aan en ik werk nog een paar uurtjes relaxed door. Het in één keer laten veranderen van mijn slaapkamer – de restyling is gedaan in mijn afwezigheid tijdens mijn vakantie – was zeker de moeite waard!”

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Master bedroom – Linnen gordijnen Mala Himalaya van Romo (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Slaapkamer 1: Masterbedroom
In deze slaapkamer is een rustgevende sfeer gecreëerd die in de nieuwe modern-landelijke stijl past. Het kleurenpallet bestaat uit naturellen en de diverse tinten blauw hebben een ‘verkoelende’ werking. De laminaat vloer - Tarkett Lamin Art Manor Oak Classic nr 42280553 – heeft een mooie matte uitstraling waardoor deze niet van écht hout te inderscheiden is. Het Hongaarse punt patroon maakt de vloer levendig en speels. Met deze naturellen en luxe basis is voor de totale uitstraling de raam- en wanddecoratie verder beeldbepalend. De ‘grootste’ wand achter het bed krijgt de meest uitgesproken kleur. De rest van de wanden, waarin de deuren en ramen zitten, worden wit en zandkleurig geverfd. Omdat deze slaapkamer op het zuiden ligt, is gekozen voor horizontale houten jaloezieën die permanent naar beneden hangen. De pastelblauwe linnen gordijnen uit de nieuwe collectie Mala Himalaya van Romo – stof nr. V3290/08 - hebben een heerlijke ‘luchtige’ look en deze wordt stoerder gemaakt door de zwarte gordijnroede en zwarte ringen. Ook in de rest van de slaapkamer is gespeeld met zwarte accenten waardoor het totale interieur mannelijker overkomt.


3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Master bedroom – laminaat vloer - Tarkett Lamin Art Manor Oak Classic (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Elk Detail Telt
In een goed interieurontwerp wordt over elk detail nagedacht. Ook de strijkplank heeft een plekje nodig in deze slaapkamer en dus zorgt het ontwerpteam ervoor dat de strijkplank een coole eyecather wordt in plaats van een doorn in het oog.  Strijken is plotseling niet zo erg meer met deze nieuwe Brabantia strijkplank “Spotify Playlist Music”. Deze strijkplank is ergonomisch en makkelijk instelbaar en opklapbaar maar heeft ook een hippe uitstraling met een kleurrijk dessin op de hoes.

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Stoere tienerkamer in groen / grijs (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Foto: interieur ontwerp van Dutchstylecompany.nl

Slaapkamer 2: Tienerkamer (17 Jaar)
De meeste kinderen blijven met hun slaapkamer ‘hangen’ in de stijl en inrichting die past bij de lagere school. Maar niets is zo effectief om de kinderkamer te restylen naar een volwaardige tienerkamer waarin zowel gestudeerd, gechilled en geslapen kan worden. Het grote voordeel van dit interieurontwerp is dat je het bureau en het bed kunt meeverhuizen naar je eerste studentenkamer. Het is de investering dus meer dan waard en vervolgens heb je een sfeervolle ‘logeerkamer’ ervoor in de plaats.

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: wandrekjes (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Foto: interieur ontwerp van Dutchstylecompany.nl

Stylingtip: Chill Plek
Zorg in een tienerkamer ervoor dat er niet alleen een goed bureau is maar óók een ‘hang’ plek. Zo kan je kind zich terugtrekken met z’n vrienden en vriendinnen en is er privacy. Iets dat een tiener nodig heeft! Je zult zien dat er door de gezellige ‘totaal sfeer’ veel meer gebruik wordt gemaakt van de slaapkamer en omdat alles een ‘plek’ heeft wordt er minder rommel gemaakt. Een goede voorbereiding voor hoe je straks als student in een kleine ruimte optimaal kunt wonen en leven.

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Tienerkamer in donker blauw (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Foto: interieur ontwerp van Dutchstylecompany.nl

Slaapkamer 3: Tienerkamer (15 Jaar)
De tweede tienerkamer is zo ontworpen dat de sfeer anders aanvoelt maar toch past qua look & feel bij de andere twee slaapkamers. Het thema van deze tienerkamer is industrieel & denim. Er wordt gemixed met verschillende harde en zachte materialen. Het stoere kleed nodigt uit om lekker languit op te liggen en met vrienden kan zowel op de stoelen, de kussens, het kleed en het bed gezeten worden.

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Tienerkamer in blauw met bureau (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Foto: interieur ontwerp van Dutchstylecompany.nl

Stylingtip: Opbergen
Elke tiener moet leren opbergen. Maak tijd vrij om voor alles een duidelijke opbergplek te creëren. In de twee lades onder het bed: sportkleding, ondergoed & sokken en t-shirts (in van die aparte opbergvakken van Ikea). Het zwart metalen rek is handig om kleding, schoenen en tassen op te bergen, alles blijft in het zicht dus makkelijk weer terug te vinden.

3 Slaapkamer make-overs voor .. mannen: Gang met kasten voor opbergruimte (Foto Dutch Style Company  op DroomHome.nl)

Iinterieuradvies: Vergeet de Gang Niet
De ‘gang’ verbindt de drie slaapkamers aan elkaar en wordt in het totale interieurontwerp meegenomen. Ook hier kun je sfeer creëren met kleur en verlichting. De ruimte in de gang wordt optimaal aangewend met een kast voor kleding, bed- en badtextiel. Zo houd je de slaapkamers ruimtelijk, in plaats van vol te zetten met hoge kledingkasten, wat de sfeer niet ten goede komt.

Google+