Auping Introduceert Auping Connect

Auping Introduceert Auping Connect

Verstelbaar Auping bed met Auping Connect – bedien het bed op vooraf ingestelde tijden met smartphone en tablet. – MEER slaapkamer inspiratie… (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Smartphone bedient verstelbare bed op vooraf ingestelde tijden - Auping introduceert Auping Connect: een handige innovatie waarmee de consument zijn of haar verstelbare Auping bed kan verstellen en die is te bedienen met smartphone of tablet.

Auping Connect heeft daarnaast een bijzondere wekkerfunctie: de verstelbare bodem kan op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog komen, waardoor de gebruiker ontspannen wakker wordt. In de toekomst kan Auping Connect ook andere apparaten in de slaapkamer aansturen, om de slaapervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Het eenvoudig verstellen van een bed biedt extra comfort en gemak: het hoofdeinde iets hoger om te lezen, het voeteneinde omhoog bij een beenblessure of lekker rechtop ontbijten in bed. Goed slapen begint met een goed bed en matras, maar ook de juiste temperatuur en verlichting in de slaapkamer zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Op termijn gaat Auping Connect daarom communiceren met andere applicaties in de slaapkamer en in huis, zodat de verwarming op de juiste temperatuur staat voor het slapen, lampen uitgaan als de ogen dichtgaan en muziek begint te spelen als de wekker gaat. Met behulp van deze slimme technologie wil Auping een nog betere bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Bron: Auping.com/nl/accessoires/auping-connect

Google+