Auping Vernieuwde Boxsprings En Stoffen

Auping Vernieuwde Boxsprings En Stoffen

Auping Vernieuwde Boxsprings en Stoffen: Original, Criade en Kiruna Boxspring, Spiraalbodem en Pocketveren met Topmatras – MEER Slaapkamer Inspiratie… (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Koninklijke Auping vernieuwt dit voorjaar de boxspringcollectie en voegt nieuwe stoffen toe aan het assortiment. De verschillende lagen waaruit de boxsprings zijn opgebouwd, zorgen samen voor uitstekende ondersteuning en stabiliteit en dragen zo bij aan optimaal slaapcomfort. De nieuwe stoffen waarmee de boxsprings bekleed zijn, zijn op duurzame wijze geproduceerd en volledig recyclebaar.

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade en Kiruna boxspring met ieder een eigen stijl en karakter. De boxsprings zijn met oog voor detail afgewerkt en bieden comfort in elke laag. De verschillende lagen van de boxsprings zijn op duurzame wijze geproduceerd van kwalitatieve en ventilerende materialen. Daardoor blijft het bed lange tijd in goede conditie en voelt het elke dag aan als nieuw. De spiraalbodem en pocketveren zorgen voor een stabiele en duurzame basis. Daarbij laat de 80% open structuur van de spiraalbodem steeds schone en frisse lucht door voor een comfortabel gevoel.

De vernieuwde gestoffeerde matrassen en topmatrassen vormen de bovenste lagen van de boxspring. De matras biedt ergonomische ondersteuning op basis van lichaamsgewicht, lengte en slaaphouding, terwijl de topmatras de persoonlijke voorkeur qua ligcomfort en materiaal weerspiegelt. Daarnaast zijn de toppers gemakkelijk te wassen doordat de hoezen eenvoudig af te halen zijn. Matrassen en topmatrassen die aan vervanging toe zijn laat Auping recyclen tot onder andere judomatten en tapijten.

Auping Vernieuwde Boxsprings en Stoffen: Original, Criade en Kiruna Boxspring Bekleed in Blauw en Grijze Stof. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Het gehele Auping boxspring assortiment is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren. Alle stoffen zijn recyclebaar en op zo duurzaam mogelijke wijze geproduceerd. Zo zijn voor de stof Points garens gebruikt die van gerecyclede kleding en industrieel snijafval zijn gemaakt. Voor de nieuwe stoffen Irreguar en Peach (100% polyester) en Coast (100% katoen) is slechts één grondstof gebruikt, waardoor ze aan het einde van hun levensduur goed te recyclen zijn. 

De vernieuwde boxsprings zijn vanaf 27 maart verkrijgbaar bij Auping Plaza's en geselecteerde Auping dealers. Bron: Auping.nl

Google+