Badkamer Slaapkamer Samen Wellness Ruimte

SLAAPKAMER BADKAMER SAMEN SUITE

Nieuwste Trend Slaapkamer Inrichting Met Bad

Badkamer & Slaapkamer  Ineen & Ensuite - Badkamer & Slaapkamer  Samen Wellness Ruimte Ideeën (Foto Duravit Starck Badkamer Serie ME  op DroomHome.nl)

Slaapkamer & Badkamer Relax Ruimte

De nieuwste binnenhuis ontwerpen laten de badkamer en slaapkamer in elkaar over lopen tot een weergaloze ruimte voor wellness, relax & rust.

Architecten en interieurontwerpers hebben de smaak te pakken en verwezenlijken de slaapkamer en badkamer in 1 geheel. Deze nieuwe trend was al een tijdje aan het broeien in de prachtige lofts & appartementen in de hoofdsteden van Europa en Amerika. Terugtrekken in je eigen santuary uit deze hectische wereld en maak tijd voor jezelf met fitness, wellness, bezinning & schoonheid!

De laatste sanitair ontwerpen laten een naadloze integratie van bad- en slaapkamer zien en zijn al te bewonderen op de woonbeurzen & sanitair beurzen.

Glas & Strak

Slaapkamer Badkamer Mix Ideeen

  • Breek muren door.
  • Laat het bad verzinken in de vloer op een verhoogde slaapkamer vloer.
  • Plaats een design douchecabine naast je bed.
  • Complete stoomcabines en sauna achter de glazen slaapkamerdeur.
  • Regendouches met uitzicht op buiten, de tuin.

Badkamer Vloeren

Het natte & droge gedeelte lopen in elkaar over.

De houten slaapkamer vloer gaat bijvoorbeeld verder in de badkamer met tegels voorzien van hetzelfde hout motief. Ook een speciaal design vloerkleed welke waterbestendig is geeft een super effect.  LEES MEER..

Eric Kuster Slaapkamer Badkamer Suite

Eric Kuster Design Slaapkamer en Badkamer Samen Suite LEES MEER...De trend is dat de relaxruimtes als de slaapkamer en badkamer steeds belangrijker worden in de woning!

Volgens designer Eric Kuster wordt de badkamer en kleedkamer geïntegreerd met de slaapkamer als een soort suite. De spa is een enorme trend!
Sauna’s, Turkse stoombaden, jacuzzi’s, jezelf ontwikkelen, lekker zen zijn de toverwoorden. LEES MEER..

Badkamer & Slaapkamer Interieur

Badkamer en slaapkamer meubels & sanitair die geweldig met elkaar combineren in 1 sprankelende stijl.

Naast vrijstaande baden, al dan niet met whirlpool bubbels, gestoffeerde boxspring bedden en douchezuilen met massage, sauna en infraroodcabines zorgt een sofa of chaise longue voor een rustpunt. Een hocker, locker en kleedbank voor de badjas en een plaatsje voor de fles water om je lichaam aan te zuiveren.

Speciale badkamerverlichting rondom & boven het bad & douche met een beveiligingsklasse voor natte ruimtes. LEES MEER.. Terrasverwarming boven het bad voor extra warmte in de grote ruimte!! 

Wellness & Slaapkamer Accessoires

Laat het prachtige sanitair & mooie meubels spreken en creeer een rustige ambiance met enkele badkamer en slaapkamer accessoires. Deze ruimte is de inspiratiebron voor de rest van de dag of nacht met zachte kleuren en natuurlijke materialen.

Weldadige eco vriendelijke katoenen handdoeken als bedje voor massage stenen en heerlijk ruikende wilde bloemen. Luxe materialen en stoffen die terugkomen in het beddengoed als badtextiel. Een grote platte schaal met kiezelstenen, kaarsen en gedroogde Afrikaanse vruchten laten de zee, het strand en de natuur toe in jouw relax ruimte.

Google+