Auping Beddengoed Collectie Voorjaar 2018

Auping Bedtextiel Collectie Lente 2018

Auping beddengoed collectie voorjaar 2018 – Auping dekbedovertrek Calculus – MEER Beddengoed inspiratie…. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

De voorjaarscollectie 2018 van Auping bestaat uit dekbedovertrekken met een witte basis voorzien van een rijk kleurenpalet; soms meerkleurig, soms tonaal.

Naast zachtroze en groen, spelen geel en blauw een belangrijke rol binnen de collectie. De kleuren zijn harmonieus gecombineerd. Geometrische vormen, kenmerkend voor het Auping design, lopen als een rode draad door deze collectie. Strepen, blokken en cirkels met als tegenhanger verfijnde structuren en patronen. Ook het kleurgebruik in de dekbedovertrekken is echt Auping: kleurvlakken en structuren worden gecombineerd - als lagen - toegepast. De kussenslopen hebben vaak een heel eigen ontwerp, passend bij het design van het bijbehorende overtrek.

Auping speelt met deze voorjaarscollectie in op de nieuwste trends. Zo zijn Archipelago en Twist gebaseerd op een strooidessin (als confetti die neergedwarreld is): energiek, fris, verfijnd en vrolijk.

Auping beddengoed collectie voorjaar 2018 – Auping dekbedovertrek Archipelago. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Auping beddengoed collectie voorjaar 2018 – Auping dekbedovertrek Ellipse. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Ellipse en Cantata zijn voorbeelden van geometrisch patchwork: overlapping, collage en asymmetrisch design.

Auping beddengoed collectie voorjaar 2018 – Auping dekbedovertrek Flax. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Een andere trend is de streep; die komt terug in de Masonry, Calculus en Pacific. Deze overtrekken zijn helder, grafisch, stevig, regelmatig en duidelijk.

Auping beddengoed collectie voorjaar 2018 – Auping dekbedovertrek Pacific. (Foto Auping  op DroomHome.nl)

De voorjaarscollectie is vanaf 1 maart 2018 verkrijgbaar bij Auping Plaza's, via geselecteerde Auping dealers en online in de webshop van Auping. Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 69,-, een losse kussensloop is er vanaf € 15,- en de sprei kost € 149,-. Bron: Auping.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+