Auping Beddengoed Herfst - Winter Collectie 2018

Auping Beddengoed Herfst - Winter Collectie 2018

Auping beddengoed herfst – winter 2018 collectie: Auping dekbedovertrek Cronicles – MEER bedtextiel inspiratie… (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Strepen, blokken en geometrische vormen staan centraal in de trendy en tegelijkertijd tijdloze najaarscollectie van Auping. Het is een rijke collectie: van een bont kleurenpalet tot een klassieke streep, van met zorg uitgewerkte patronen tot subtiele en tijdloze overtrekken.

De kussenslopen hebben vaak een ander design dan de bijbehorende overtrekken en sommige slopen hebben een verrassende achterkant. Er is ook een flanellen dekbedovertrek in deze collectie, extra warm voor de koude winternachten. De prachtige tweekleurige gebreide sprei in zacht roze met een okergele rand maakt de collectie helemaal af. 

De najaarscollectie is vanaf 3 september 2018 verkrijgbaar bij alle Auping Plaza’s, geselecteerde Auping dealers en online in de webshop van Auping.

Auping beddengoed herfst – winter 2018 collectie: Auping dekbedovertrek Twin Peaks (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Auping beddengoed herfst – winter 2018 collectie: Auping dekbedovertrek Gryphon (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Auping beddengoed herfst – winter 2018 collectie: Auping dekbedovertrek Nigeria (Foto Auping  op DroomHome.nl)

Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 59,-, een losse kussensloop is er vanaf € 15,- en de sprei kost € 189,-. Bron: Auping.nl

Google+