Auping beddengoed herfst - winter collectie 2019

Auping dekbedovertrek collectie najaar 2019

Auping dekbedovertrek Berlin Red – Auping dekbedovertrek rood met geel (Foto Auping  beddengoed collectie najaar 2019  op DroomHome.nl)

De bedtextielcollectie van Auping voor najaar 2019 is zowel onderscheidend als herkenbaar. Overtrekken met horizontale dessins van strepen in eigentijdse en warme kleuren zoals oker, soft pink, steenrood en blauw geven de slaapkamer een rustige uitstraling. Verrassende, kleurige en abstracte dessins met colorblocking als basis in de dekbedovertrekken passen perfect in een modern slaapkamerinterieur. Een botanisch dessin brengt de natuur naar de slaapkamer.

Auping dekbedovertrek Casino Green – Auping dekbedovertrek groen met gekleurde blokken (Foto Auping  beddengoed collectie najaar 2019  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrekken en sprei voor de winterslaap

De tweekleurige sprei - groen met roze - met een grafisch motief geeft een speels tintje aan de slaapkamer en is bovendien gemakkelijk te combineren. De gevarieerde collectie is perfect voor de herfst en winter en is - net als alles bij Auping - met liefde gemaakt.

De najaarscollectie is vanaf 30 september 2019 verkrijgbaar bij alle Auping Plaza's en geselecteerde Auping dealers. De nieuwe dekbedovertrekken zijn ook online verkrijgbaar bij Auping. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 69,-, een losse kussensloop is er vanaf € 15,- en de sprei kost € 199,-.  

Auping dekbedovertrek Congo Blue – Auping dekbedovertrek blauw / grijs (Foto Auping  beddengoed collectie najaar 2019  op DroomHome.nl)

Duurzame dekbedovertrekken

De verpakking van de dekbedovertrekken is gemaakt van PET-materiaal en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt. PET is een kunststof die keer op keer gerecycled kan worden. Bovendien is al het katoen dat is gebruikt in deze collectie op duurzame wijze geproduceerd, volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Het Better Cotton Initiative zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie van katoen en voor verbeterde werkomstandigheden. Concrete resultaten zijn: minder waterverspilling, vermindering van pesticide gebruik, meer gebruik van organische bemesting, verbeterde winst voor de boer en verbeterde oogstopbrengsten. Bron: Auping.nl

Auping sprei Adonis Green – Auping sprei groen met roze / grijs (Foto Auping  beddengoed collectie najaar 2019  op DroomHome.nl)

Google+