Auping dekbedovertrek 2023-2024 herfst-winter collectie

Auping dekbedovertrek 2023-2024 najaars collectie

Auping dekbedovertrek Flannel Grey van grijs flanel (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping dekbedovertrek collectie herfst-winter 2023-2024 met nieuwe materialen en geometrische dessins

Auping presenteert nieuwe dekbedovertrekken voor dit najaar, richting winter. De permanente basiscollectie wordt uitgebreid met tien effen overtrekken in wit-, grijs- en pasteltinten gecombineerd met nieuwe stoffen. Daarnaast lanceert Auping een najaarscollectie met kleurrijk bedtextiel vol levendige prints. Ook introduceert Auping spreien en bijhorende sierkussenslopen in aardetinten die rust en warmte in de slaapkamer brengen. De nieuwe Aupingdekbedovertrekken, spreien en sierkussenslopen zijn verkrijgbaar in alle Auping winkels en de webshop.

Auping dekbedovertrek Archive Green, kleurrijk groen, blauw, geel en roze geometrisch bedovertrek (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping dekbedovertrek Archive Green

Tijdloze Auping overtrekken - basiscollectie

Auping lanceerde twee jaar geleden een basiscollectie, met daarin effen overtrekken van mooie kwaliteit die tijdloos zijn, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De basiscollectie is doorlopend verkrijgbaar en krijgt gedurende het jaar een aantal toevoegingen. Dit najaar voegt Auping tien overtrekken aan deze collectie toe die zijn gemaakt van katoen satijn, flanel - zacht en heerlijk warm voor de winter - en chambray. Chambray is een licht katoenen stof die wordt geweven met gekleurde en witte draden, waardoor er een subtiel speels effect ontstaat. De overtrekken hebben rustige kleuren als Chambray denim blue, Chambray blush, Flannel grey en Brilliant stone.

Auping dekbedovertrek Tailored Shade, geometrisch bedovertrek (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping dekovertrek Tailored Shade met geometrische vormen

Naast de nieuwe overtrekken introduceert Auping twee spreien en bijpassende sierkussenslopen in neutrale tinten, Déjàvu sand en Déjàvu grey. Ze zijn gemaakt van katoen en linnen en brengen warmte en rust in de slaapkamer.

Auping dekbedovertrek Dejavu Grey, grijs Auping overtrek van katoen en linnen (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping dekbedovertrek katoen linnen Déjàvu grey

2023 - Auping dekbedovertrek - 2024 seizoenscollectie

Ook dit najaar brengt Auping als aanvulling op de basiscollectie een seizoenscollectie met daarin overtrekken met uitgesproken dessins. De overtrekken van dit najaar bevatten dessins waarin speels gebruik is gemaakt van kleuren en geometrische vormen. Hiervoor zijn speciale collagetechnieken en 3D-weefeffecten gebruikt

Auping dekbedovertrek Graphic Red, rood geometrisch bedovertrek (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping Graphic red rood dekbedovertrek met geometrische vormen 

De nieuwe dekbedovertrekken zijn in alle Auping winkels en de webshop verkrijgbaar. De overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen vanaf €89,95. De afmeting van de spreien is 180x260 of 260x260cm en de sierkussenslopen zijn verkrijgbaar in de maten 60x70 en 40x60cm.


De mooiste Auping dekbedovertrekken en andere overtrek merken shoppen doe je HIER!

Google+