Auping dekbedovertrek voorjaarscollectie 2020

Auping beddengoed collectie lente 2020

Auping beddengoed – Auping dekbedovertrek collectie voorjaar 2020 (Foto Auping  op DroomHome.nl)

De dekbedovertrekken van de voorjaarscollectie 2020 hebben een herkenbare Auping stijl: grafische, kleurrijke en moderne overtrekken worden afgewisseld door stijlvolle unikleurige overtrekken met verfijnde details. Het kleurenpalet voor het voorjaar bestaat uit tinten als warm rood en roze en frisse blauw- en groentinten. Strepen, rasters en geometrische vlakverdelingen vormen originele, in het oog springende dessins.

Er is veel aandacht besteed aan de afwerking: zo is het dekbedovertrek Bancroft afgewerkt met een stoer jeansstiksel en is het overtrek Gemini gemaakt van een luxe jaqcuard geweven stof in de subtiele kleur off-white.

De overtrekken zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoensatijn, percale katoen en katoen - dat ook na veelvuldig wassen mooi van kleur en vorm blijft. De overtrekken hebben een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant, zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken zodat het dekbed altijd op zijn plek blijft. De voorjaarscollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Auping winkels en geselecteerde Auping verkooppunten. De nieuwe dekbedovertrekken zijn ook online verkrijgbaar bij Auping. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 69,-, een losse kussensloop is er vanaf € 20,- en de sprei kost € 129,-.

Duurzame productie van het Auping dekbedovertrek
Het katoen wat gebruikt is in deze collectie is op duurzame wijze geproduceerd, volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Het Better Cotton Initiative zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie van katoen en voor verbeterde werkomstandigheden. Concrete resultaten zijn: minder waterverspilling, vermindering van pesticide gebruik, meer gebruik van organische bemesting, verbeterde winst voor de boer en verbeterde oogstopbrengsten. De verpakking van de overtrekken is gemaakt van PET-materiaal en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt. PET is een kunststof die keer op keer gerecycled kan worden. Bron: Auping.nl 

Google+