Auping Voorjaar Beddengoed Collectie 2017

Auping Voorjaar Bedtextiel Collectie 2017

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Voorjaar 2017 Collectie – Auping Dekbedovertrek Flax – MEER Dekbedovertrekken… (Foto Auping  op DroomHome.nl)

De voorjaarscollectie bedtextiel van Koninklijke Auping sluit aan bij de laatste trends op mode- en interieurgebied. De trends zijn vertaald naar de Auping beleving, waarbij kleuren en materialen een belangrijke rol spelen.

Er zijn dekbedovertrekken met opvallende geometrische dessins en sprekende kleuren, maar ook neutrale overtrekken en een luxe - in wafel geweven - witte sprei. Een goede mix van trend-items die sfeer brengen in de slaapkamer en tijdloze klassiekers die in elk interieur passen. De collectie kenmerkt zich door een sterk grafisch karakter en de gelaagdheid - in prints, borduursels en stoffen - die de overtrekken een kwalitatieve en luxe uitstraling geeft.

Verloop
De trend 'kleurverloop', die we al langer zien in interieur en mode, is in deze collectie op een nieuwe manier toegepast. Zo heeft het overtrek Miyako een confetti-strooidessin in geborduurde stippen die mooi glanzen op een zachte, witte katoen. Deze trend komt ook terug in het overtrek Flax met een geprint, geraffineerd kleurverloop van naturel naar geel en offwhite, met er overheen een raster-dessin. Het dessin Velocity heeft een bijzondere, vernieuwende kleurcombinatie van roestbruin in verschillende tinten en helderblauw.

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Voorjaar 2017 Collectie – Auping Dekbedovertrek Miyako. (Foto Auping Bedding  op DroomHome.nl)

Zeshoeken
De zeshoek zien we nu veel terug in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan bijzettafeltjes, spiegels en vazen in de vorm van een zeshoek. Binnen de voorjaarscollectie van Auping komt deze vorm terug in de dekbedovertrekken Flax en Proton. Proton heeft een print op fris, wit katoen die doet denken aan molecuulstructuren. Een bijzonder dessin dat goed past in een eigentijdse inrichting.

Asymmetrie
In deze trend is het dessin op het dekbedovertrek niet overal gelijk. De print - gemaakt met een complexe druktechniek - is links anders dan rechts en onder anders dan boven: elk stukje is uniek. De dekbedovertrekken Corona, Nebula en Supernova hebben een asymmetrische print in vernieuwende kleurcombinaties. Bijzonder aan het overtrek Nebula is de steenprint die erin is verwerkt.

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Voorjaar 2017 Collectie – Auping Dekbedovertrek Proton. (Foto Auping Bedding  op DroomHome.nl)

Online inspiratie en bestellen
De voorjaarscollectie bestaat uit 11 dekbedovertrekken en een sprei, Pristine, die goed combineert met de overtrekken uit deze collectie. Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen en hebben een extra  lange instopstrook. Prijzen beginnen bij € 69,-. De voorjaarscollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Auping Plaza's, via geselecteerde Auping dealers en online in de webshop van Auping. De webshop biedt de bezoeker inspiratie en toont de laatste trends, kleuren en collecties. De klant bepaalt nu zelf waar en wanneer hij zijn bedtextiel uitzoekt en koopt: in een fysieke winkel, in de webshop of een combinatie daarvan. Bron: Auping.com

Google+