Beddengoed Trends | Essenza Bedtextiel Lente Zomer 2015

Essenza Beddengoed Collectie Lente Zomer 2015

Essenza Dekbedovertrekken Trends

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrekken Zomer 2015 Collectie – Essenza Dekbedovertrek Vance – MEER Slaapkamers… (Foto Essenza   op DroomHome.nl)
FASHIONABLE LIFESTYLEMERK ESSENZA PRESENTEERT DE SPRING/ SUMMER COLLECTIE.

Dit seizoen haalt ESSENZA inspiratie uit de toekomst, het nu én het verleden en vertaalde deze trends naar stylish & uitgesproken dekbedovertrekken, sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit.

THE FUTURE
In trendlijn The Future brengt ESSENZA de toekomst naar het heden met onbekende landschappen, levendige bloemen en expressieve kleuren.
HERITAGE
De trend Heritage eert juist de schoonheid van wat geweest is met sprankelende diamanten of een print van een antieke trap.
DEEP SEA
In Deep Sea komen de kleuren, glinsteringen en vormen van de oceaan samen in meeslepende dessins.De trend Heritage eert juist de schoonheid van wat geweest is met sprankelende diamanten of een print van een antieke trap.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrekken Zomer 2015 Collectie – Essenza Dekbedovertrek Neko in de Slaapkamer (Foto Essenza   op DroomHome.nl)

DAY DREAMER
In de sprookjesachtige trend Day Dreamer zijn bonte bloemen en grafische patronen gecombineerd tot vernieuwende dessins.
BLOOMINGDALE
Van een veld vol wilde bloemen, dansende paardenbloemen tot een romantische witte bloem: ESSENZA maakt een kunstwerk van deze bloemenpracht.
COLOURFUL WHITE
Alsof een wit doek heel lichtjes is ingekleurd met de mooiste pasteltinten, zo schilderachtig is dit thema. De grafische patronen en bloemen brengen kleur én zachtheid naar de slaapkamer.
CASUAL
Voor wie het liever clean houdt in de slaapkamer, is er Casual: stoere basics met effen kleuren of simpel streeppatroon. Naast de Trend collectie brengt ESSENZA mooie basics als hoeslakens, slopen, kussenseries, badlijnen en badjassen in alle mogelijke kleuren uit.

Google+