Beddinghouse beddengoed voorjaar 2019 collectie

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar 2019

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar zomer 2019 collectie – dekbedovertrek Urban Jungle (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Dit seizoen introduceert Beddinghouse weer een prachtige collectie bedtextiel geïnspireerd op de actuele trends. De collectie is opgedeeld in acht story’s met in iedere story een scala aan overtrekken, zo is er voor elk type klant een passend dessin. Zo komen in de story Classics Redefined klassieke invloeden terug, herkenbaar door onder andere veel symmetrie, natuurlijke vormen en kleuren en het gebruik van wit en een tikje goud. Summer Sunset geeft het gevoel van een zwoele zomeravond aan het strand met veel ronde vormen en rood tinten. In Roman Holiday zien we poederachtige tinten en retro invloeden. Story’s om in weg te dromen.

Nieuwe kwaliteiten

Dit voorjaar komt Beddinghouse ook met twee nieuwe, typische zomerkwaliteiten: seersucker en jersey. Seersucker is luchtig en ademend en daarmee perfect voor het voorjaar- en zomerseizoen. Je vindt dit materiaal terug in de overtrekken Beddinghouse Loiz, Breezy Garden en Nore. De kwaliteit jersey geeft het gevoel van je favoriete t-shirt vertaald naar comfortabel bedtextiel. Zeker voor de wat jongere consument een mooie aanvulling. Je kunt voor deze kwaliteit kiezen uit de dessins Beddinghouse Hawaii en Beddinghouse Oskar. Fijn voor de consument is dat beide nieuwe kwaliteiten strijkvrij zijn.

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar zomer 2019 collectie – dekbedovertrek Simply Green (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Nieuwe story’s

Urban Nature
De waardering voor de natuur wordt in de huidige maatschappij steeds groter. Ook in de slaapkamer speelt het buiten naar binnen brengen een prominente rol. Groen, lichtblauw en oker bepalen het kleurenpallet in deze story. In de dessins zien we aquarel natuurschilderingen, takken en bladen en genoemde natuurtinten vertaald naar rustgevende banendessins.

Simply Green
De kleur groen is kalmerend, geeft harmonie en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Een ideale kleur voor de slaapkamer voor iedereen die balans en evenwicht zoekt. Voor de overtrekken zijn verschillende tinten groen gebruikt. In de dessins zijn ze aangevuld met kleine motieven of verwerkt in mooie banen waarbij meerdere stofkwaliteiten worden toegepast.

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar zomer 2019 collectie – dekbedovertrek Summer Sunset (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Classics Redefined
Kleuren als olijf, naturel en wit staan centraal in deze story, aangevuld met een vleugje goud. Natuurlijke vormen en animal prints komen ook voor in deze trend. Evenals het vichy-ruitje, dat opnieuw zijn intrede doet. Door de op de natuur gebaseerde dessins te combineren met het nieuwe kleurenpallet krijgt deze story een klassieke, luxe en elegante uitstraling.

Summer Sunset
De tonale trend is op deze story van toepassing. Kenmerkend zijn de warme kleuren die doen denken aan een mooie zonsondergang aan zee en een eindeloze ontspannen zomeravond. Veel verschillende tinten roze in combinatie met geel, rood en een klein beetje blauw.

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar zomer 2019 collectie – dekbedovertrek Clean Living (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Clean Living
Wat is er fijner dan schoon, fris krakend beddengoed? Dat gevoel staat centraal in Clean Living waarin wit de hoofdrol speelt. Het wit wordt gecombineerd met zachte tinten grijs en een tintje blauw, nude en groen. Subtiele prints vanuit de natuur maken het tot een rustgevend en romantisch geheel dat Scandinavisch aandoet.

Roman Holiday
De jaren ’50 herleven in de story Roman Holiday die wordt gedomineerd door retro invloeden. Dit komt vooral tot uiting in het gebruik van zachte poedertinten zoals roze, blauw, lila en mosterdgeel. In de overtrekken worden de poedertinten gecombineerd tot populaire streepdessins: een subtiele vertaling van het nostalgische en tegelijk vrolijke gevoel in deze story.

Blue Note
Om de kleur blauw kunnen we dit seizoen niet heen. In de story Blue Note zien we blauw in alle mogelijke tinten. De basis van deze trend is een tonaal kleurgebruik. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen geef je je slaapkamer een meer klassieke, landelijke of heel moderne uitstraling.

Beddinghouse dekbedovertrekken voorjaar zomer 2019 collectie – dekbedovertrek Colour Splash (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Colour Splash
De story Colour Splash is de vertaling van een individualistisch, kleurrijk en eclectisch beeld. Alles kan en alles mag. Felle, bonte kleuren als geel, rood, blauw, groen en roze worden met elkaar gecombineerd om gewaagde contrasten te realiseren. De krachtige en uitgesproken kleuren worden in de dessins gecombineerd met sprankelende bloemen, opvallende geometrische vlakken en populaire banen.

Nieuwe Beddinghouse Kids-collectie
De nieuwe Beddinghouse Kids-collectie bestaat dit voorjaar uit elf nieuwe frisse kinderdessins, waarvan er vijf ontworpen zijn door illustratrice Hanneke de Jager. Ze heeft hiervoor diverse materialen zoals wol en stofjes met elkaar gemixt, hierdoor ontstaat een kleurrijk en speels geheel. De Beddinghouse Kids-overtrekken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig, zacht katoen.

Google+