Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Slaapkamer Trends: Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Covers & Co Dekbedovertrek Ocean met Strand en Zee Print – Meer Beddengoed… (Foto Covers & Co  op DroomHome.nl);

Covers & Co neemt je dit seizoen mee naar de boerderij met het thema Kids (lekker schaapjes tellen!), verzamelt de leukste honden en katten voor het thema Animals, geeft stoere sportdudes voor het thema Urban een heel voetbalveld of een coole motor en zorgt dat er met het thema Festival lekker gechild kan worden op het water of tussen de leukste zomerspullen!

Kids
We love animals! Wat is er leuker dan een bezoekje aan de boerderij? Misschien komen kinderen de schaapjes van dekbedovertrek Sheeps wel tegen (als ze niet te druk zijn met de glow in the dark stippen bekijken!).

Slaapkamer Trends: Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Covers & Co Dekbedovertrek Piggy met Biggetjes. (Foto Covers & Co  op DroomHome.nl)

Of vallen ze voor de vrolijke biggetjes op dekbedovertrek Piggy (mét zakje om hun favo knuffel in te stoppen)? Deze heerlijke dekbedovertrekken hebben neutrale kleuren en zijn dus geschikt voor jongens en meisjes! De dekbedovertrekken zijn ook verkrijgbaar in junior maten.

Slaapkamer Trends: Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Covers & Co Dekbedovertrek Lazy Dogs met Honden Print. (Foto Covers & Co  op DroomHome.nl)

Animals
Het is knuffeltijd! Het liefst nemen kinderen ál hun huisdieren mee het bed in. Dat kan nu! De grote vraag is: slapen ze het liefst tussen de gezellige honden op dekbedovertrek Lazy dogs of gaan ze voor dekbedovertrek Ripped Jeans waarop de speelse katten de jeansstof kapot hebben gekrabd? Voor wie echt niet kan kiezen: op de kussensloop bij dekbedovertrek Lazy dogs is stiekem toch nog een kat te zien.

Slaapkamer Trends: Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Covers & Co Dekbedovertrek Soccer met Voetbalveld Print. (Foto Covers & Co  op DroomHome.nl)

Urban
Stoere guys houden van stoere sporten! Voetbaldudes kiezen voor dekbedovertrek Soccer met een heel voetbalveld op de voorzijde en op de achterzijde een voetbal waar al heel wat keren tegenaan getrapt is! Guys die meer van de motoren zijn, springen onder dekbedovertrek Motorcross m et stoere fotoprint en de vlaggen van start en finish. Ready, set, go!

Slaapkamer Trends: Covers & Co Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Covers & Co Dekbedovertrek Beach Festival. (Foto Covers & Co  op DroomHome.nl)

Festival
It’s chill time! Voeten in het zand, drankje in de hand en misschien een duik in het helderblauwe water. Dekbedovertrek Ocean laat je verlangen naar een sprong in het diepe. Op dekbedovertrek Beach Festival is het leukste van de zomer verzameld: ga op avontuur in een hippiebusje, dobb er op een opblaasbare flamingo of neem een hap van een yummie donut of een lekker cool ijsje. Just relax! Bron: Essenzahome.nl

Google+