Dekbedovertrekken in Hippe Koffiekleuren

Toffee to Coffee Koffietinten Beddengoed

Toffee to Coffee dekbedovertrekken van Beddinghouse – MEER Beddengoed inspiratie… (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Beddinghouse liet zich voor de story Toffee to Coffee inspireren door de verschillende kleuren van cappuccino, espresso, latte en americano. De combinatie van deze koffiekleuren geven de overtrekken een warme uitstraling. Er zijn vijf verschillende dekbedovertrekken met klinkende namen zoals Sweet Lace, Java, Chalk, Mare en Vinz.

De story Toffee to Coffee bestaat uit de volgende vijf dessins:

Sweet Lace heeft een banendessin met daarop grafische prints. Banen met kanten patronen worden afgewisseld met effen gekleurde banen. De kleuren oker, zachtroze, grijs, oudroze en wit voeren de boventoon.

Java heeft een banendessin dat bestaat uit een geblokte weefstructuur met een streepjes verloop van stipjes. De kleuren antraciet, terra, caramel en zand zijn de hoofdkleuren van dit dessin.

Toffee to Coffee dekbedovertrekken van Beddinghouse – Dekbedovertrek Java Terra (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Chalk heeft een structuurondergrond opgebouwd uit banen in verschillende mooie tinten met een krijtstreep eroverheen. Opgebouwd uit de kleuren antraciet, nude, oudroze en grijs.

Mare heeft een grafisch banendessin met een degradé verloop aan de bovenkant, opgebouwd uit de kleuren: zwart, taupe, zachtroze en met als kleuraccent een donkerrode baan.

Vinz heeft een klein grafisch stipjespatroon met een degradé verloop. Toegepaste kleuren zijn zwart, oranje en zachtroze.

Toffee to Coffee dekbedovertrekken van Beddinghouse – Dekbedovertrek Mare Nude (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse hebben een open dubbele instopstrook over de gehele breedte en zijn geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen en 100% katoensatijn (Vinz). Beddinghouse is partner van van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Consumenten adviesverkoopadviesprijs vanaf € 39,95 (katoen, eenpersoons) en € 59,95 (katoensatijn, eenpersoons).

Het beddengoed wordt sfeervol aangevuld met bijpassende kussens van KAAT Amsterdam. Bron: Beddinghouse.nl

Google+