Essenza Beddengoed Herfst-Winter Collectie 2017-2018

Essenza Beddengoed Herfst-Winter Collectie Let's Go Chic!

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Let’s Go Chic! – MEER Bedtextiel Inspiratie… (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

Dit najaar gaat ESSENZA op chic! Thuiskomen was nog nooit zo comfortabel met de nieuwe collectie dekbedovertrekken en de superzachte home-accessoires. Strijk lekker op de bank neer met fi jne plaids en kussentjes in trendy stoff en als fluweel, faux fur en lammy. Of kruip na een lange dag heerlijk onder het zachtste dekbedovertrek van hoogwaardig katoensatijn.

De prachtige, rijke prints en luxe materialen van ESSENZA maken jouw thuis dit najaar helemaal compleet. ESSENZA producten zijn gemaakt om jouw huis als thuis te laten aanvoelen. De plek waar je kunt rusten, opladen en jezelf kunt zijn. En dat kan alleen als jouw interieur bij je past en aan jouw wensen voldoet. En daar helpen wij graag aan mee met de door ons zorgvuldig geselecteerde trends en producten.

TREND: HERITAGE
Voor een feminine touch in de slaapkamer biedt de Heritage trend uitkomst: vrouwelijke bloemenprints, stijlvolle kleuren en details met allure. Naast de dekbedovertrekken brengt Heritage dit seizoen een selectie accessoires uit in diepe najaarskleuren en bijzondere materialen zoals fl uweel om jouw interieur een warm en rijk gevoel te geven.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Dekbedovertrek Lenz Multi. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

TREND: TREASURE
Back to nature met natuurlijke materialen in de slaapkamer. Van kleurrijke mineraalstenen tot trendy marmer: met het thema Treasure brengt ESSENZA de fashion- en interieurtrends naar jouw slaapkamer.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Dekbedovertrek Fais Neutral. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

TREND: ENERGISE
Voor wie de healthy lifestyle wil doorvoeren in de slaapkamer, is de Energise trend perfect.
Heldere najaarskleuren en vloeiende bewegingen maken van jouw slaapkamer dé plek om ‘s nachts weer energiek op te laden.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Dekbedovertrek Guy. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

CASUAL
Less is more? De Casual collectie is perfect voor wie het liever rustig houdt in de slaapkamer. De prints zijn minimalistisch en eenvoudig, de materialen zacht en comfortabel en de kleuren warm of juist toned down. Kom tot rust met deze lijn van ESSENZA.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Dekbedovertrek Rhodes White. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

PREMIUM
Voor de echte kwaliteitsliefhebbers is er het Premium label van Essenza met onder andere de Connect bed- en badlijn. Deze elegante collectie bestaat uit premium stoff en en bijzondere details: een hoogwaardige toevoeging aan elk interieur.

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Dekbedovertrek Bambi Brown. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

WINTER FLANNELS
Speciaal voor de winter heeft ESSENZA een aantal warme fl anellen aan de collectie toegevoegd. Met stoere dierenprints en matching uni’s in natuurlijke en winterse kleuren. Combineer met de Levin bontplaids voor het ultieme winterplaatje!

Beddengoed Trends: Essenza Dekbedovertrek Collectie Herfst – Winter 2017/2018 – Handdoeken, Gastendoekjes, Badlakens en Badjassen. (Foto Essenza  op DroomHome.nl)

NIEUW!
ESSENZA introduceert dit seizoen de nieuwe Connect Organic badstofserie. Dit premium badstof is gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Beter voor je huid én beter voor de aarde. Mix & match erop los in kleur en textuur tot je de ultieme combinaties hebt gevonden – altijd in een hoge kwaliteit.

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear...al onze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent. Al sinds 1961 ontwikkelt ESSENZA HOME complete homestylingcollecties voor zowel haar eigen merken ESSENZA en COVERS & CO als voor de licentiemerken Pip Studio, Marc O’Polo en Esprit. Ons diverse aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en smaakvoorkeuren. Zo kan iedereen van zijn huis een thuis maken. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Je thuis voelen. Bron: Essenzahome.nl 

Google+