Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Slaapkamer Trends: Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Essenza Home Dekbedovertrek Fais Multi in Kleurrijke Vlakken en Strepen. MEER Beddengoed Trends… (Foto Essenza Home  op DroomHome.nl)

Dit seizoen maken we het extra gezellig! Met de kleurrijke home collectie van ESSENZA toveren we het huis om tot een plek waar je je helemaal thuis voelt en lekker tot rust kunt komen. De ontwerpen zijn fris en positief en de comfortabele stoffen nodigen uit tot thuisblijven. Alleen of juist met familie en vrienden.

Mooie materialen, bijzondere structuren, opvallende details en vakmanschap spelen een grote rol in de nieuwe ESSENZA collectie. Kwaliteit is belangrijker dan ooit en mensen willen maar wat graag het verhaal achter het product horen. Dat vertellen wij ze graag. De nieuwe collectie is opgedeeld in vijf thema’s met ieder een eigen stijl én verhaal.

TREND: ENERGISE
Voor wie een flinke dosis positivisme en kleur toe wil voegen aan de slaapkamer, is het trendthema Energise perfect! ESSENZA liet zich voor dit sportieve thema inspireren door de snelle, strakke bewegingen van atletische sporten. Het resultaat: opvallende grafische dessins met strakke lijnen en lichte, heldere kleuren die hier en daar wat vervagen. De slaapkamer is nog nooit zo energiek geweest!

Slaapkamer Trends: Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Essenza Home Dekbedovertrek Banos Blue in Blauw en Geel Tinten. (Foto Essenza Home  op DroomHome.nl)

TREND: TREASURE
Trendthema Treasure brengt juist rust in huis en speelt op verrassende wijze met populaire materialen als marmer, mineralen, steen en graniet. Natuurlijke tinten worden gecombineerd met krachtige kleuren voor een sophisticated contrast. Lang leve de natuur! Want zeg nou zelf: waar kom je beter tot rust dan daar?

HERITAGE: ENRICH
Bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het frisse maar rijke thema Enrich. De bloemen van toen (denk aan de meester-schilders uit de Renaissance) en de kleuren van nu komen samen in heldere, frisse prints – maar altijd met een chique tintje: vrouwelijk, fris én stijlvol!

Slaapkamer Trends: Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Essenza Home Dekbedovertrek Charlyn Aqua. (Foto Essenza Home  op DroomHome.nl)

CASUAL: PROTECT
De cocoontrend is still going strong! Met het Casual-thema Protect brengt ESSENZA die rust en kalmte waar we zo naar verlangen. De prints zijn minimalistisch en eenvoudig, de materialen zacht en comfortabel en de kleuren toned down. Om de positieve vibe te benadrukken hebben we dit seizoen een uitzondering gemaakt door een heldere geeltint aan het pallet toe te voegen.

Slaapkamer Trends: Essenza Home Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Essenza Home Dekbedovertrek Lorenz Oyster – Premium Collectie Bedtextiel. (Foto Essenza Home  op DroomHome.nl)

PREMIUM: CONNECT
Met het nieuwe Premium label speelt ESSENZA in op de trend van rijkere stoffen in mode en het interieur. We zien hoogwaardige stoffen, bijzondere details en afwerkingen zoals gouddraad. Met het onderliggende thema Connect komt deze elegante collectie samen. Mix & match erop los in stof, kleur en textuur tot je de ultieme combinaties hebt gevonden – altijd in een hoge kwaliteit.

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… al onze producten zijn
gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent. De Spring/Summer ‘17 collectie van ESSENZA is vanaf medio januari verkrijgbaar bij de grotere warenhuizen,
linnenspeciaalzaken en online via ESSENZAHOME.nl.

Google+