Kardol Beddengoed Collectie Voorjaar 2019

Kardol Dekbedovertrekken Voorjaarscollectie 2019

Kardol beddengoed voorjaar zomer 2019 collectie – Kardol dekbedovertrek Evolve Powder (Foto Kardol  op DroomHome.nl)

Luxueus bedlinnen met een buitengewone gelaagdheid in het ontwerp is kenmerkend voor Kardol. De tien dessins uit de nieuwe voorjaarscollectie zijn fris in kleurstelling en geven het bedlinnen tegelijkertijd een zijdezacht en warm karakter. Kleuren en grafische prints vloeien zacht in elkaar over, waardoor de dessins elegantie verlenen aan elk slaapkamerinterieur. De subtiele grafische patronen zijn tot in detail verwerkt in het ontwerp en kennen hun oorsprong in kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. De nieuwe Kardol voorjaarscollectie is verkrijgbaar vanaf eind maart 2019. 

Al meer dan 20 jaar vertaalt Kardol haar inspiratie naar slaapkamerinterieurs. Geroemd om haar subtiele gelaagdheid, fijne detaillering en klasse in design is het bedlinnen een echte eyecatcher in de ruimte. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze een chique glans hebben en heerlijk zacht en glad aanvoelen.

De voorjaarscollectie 2019 van Kardol bestaat uit de volgende tien dessins:

Evolve – Powder
Natuur en architectuur worden op een unieke wijze met elkaar verweven in dit klassieke doch moderne dekbedovertrek. Evolve heeft grotendeels een grafische print, welke op één derde van het dessin openspringt en er een prachtige gelaagdheid van getekende en gefotografeerde bloemen tevoorschijn komt. Een chique en evenwel frisse uitstraling wordt gecreëerd door een perfecte combinatie van wit- en poedertinten. Een prachtig dessin geïnspireerd op architectuur, natuur en de laatste modetrends. Evolve heeft een uni achterzijde.

Kardol beddengoed voorjaar zomer 2019 collectie – Kardol dekbedovertrek Depart Blue (Foto Kardol  op DroomHome.nl)

Départ – Blue
Het dekbedovertrek Départ, geïnspireerd op architectuur en mode, heeft een bijzondere golfstructuur in kleur, welke lijkt op een wolkendeken en voor een prachtige lichtreflectie zorgt. Daaroverheen is een fijn grafisch motief toegepast, wat voor een mooi evenwicht zorgt. Dit moderne motief heeft een fraai kleurverloop over het gehele dekbedovertrek. Het bedlinnen heeft een zachte uitstraling door de diverse blauwtinten, die zijn gecombineerd met grijs, zand en nudetinten. De achterzijde van het overtrek is effen groen.

Phenomena – Blue, Blue Green & Grey
Het spannende ombre-effect van fris wit naar een heldere diepe kleur maakt Phenomena een excellente verschijning. In het fijne wiebertjes-vormige raster zitten verschillende subtiele kleurschakeringen wat, in combinatie met de glans van het satijn, zorgt voor een uiterst chique uitstraling. De voor- en achterzijde van het overtrek zijn hetzelfde vormgegeven. Dit zorgt voor een mooie totaalbeleving. Het indrukwekkende dekbedovertrek Phenomena is te verkrijgen in drie kleuren, te weten Blue, Blue Green & Grey.

Kardol beddengoed voorjaar zomer 2019 collectie – Kardol dekbedovertrek Elaborate Blue Green (Foto Kardol  op DroomHome.nl)

Diffuse – Powder
Dekbedovertrek Diffuse valt op in de collectie door haar subtiele lijnenspel en fraaie kleurovergangen. Deze elegante combinatie komt voort uit de architectuur- en designwereld en geeft het overtrek een subtiele gelaagdheid, mede door het gebruik van zeer fijne, horizontale strepen. De kleurstelling van subtiele grijs-, poeder- en terratinten zorgt voor een zachte en frisse uitstraling. De achterzijde van het bedlinnen is effen grijs.

Nymphe – Blue Green
Uitgesproken bloemen en planten sieren Nymphe. De ondergrond van dit dekbedovertrek is geïnspireerd op de spannende weerspiegeling van architectuur in water. De verschillende bloemenvoorstellingen in diverse groen- en blauwtinten én de reflectie van het water, geven spanning en diepte aan dit bijzondere dessin. De achterzijde van dit gedetailleerde overtrek is bewust rustig gehouden en heeft een blauwgroene effen kleur.

Elaborate – Blue Green
Dekbedovertrek Elaborate laat een prachtig sereen, abstract geschilderd landschap zien. Gelaagdheid ontstaat doordat het landschap is gecombineerd met een fijn raster van rechthoeken. Vergrijsd groen, blauw en zacht oker zijn de kleuren die het dekbedovertrek sieren. Subtiel overlopende natuurtinten gecombineerd met een modern design geven Elaborate haar eigen karakter. De achterzijde is effen van kleur.

Kardol beddengoed voorjaar zomer 2019 collectie – Kardol dekbedovertrek Nymph Blue Green (Foto Kardol  op DroomHome.nl)

Marvelous – Blue Green & Gold
De mode en de refined graphics-trend is de basis voor het dessin Marvelous. Zowel in de mode als in de interieurarchitectuur zien we momenteel een spel van materialen en weefsels. Marvelous toont dit spel in een elegant ontwerp. Het moderne grafische patroon zorgt voor een extra diepte en glans. Marvelous is te verkrijgen in de kleuren Blue Green en Gold. Het Blue Green dessin bestaat uit verschillende blauw- en groentinten gecombineerd met een zacht fris geel. Diverse goudtinten gecombineerd met zacht, pastel roze maken van het Gold dessin een echte blikvanger. De voor- en achterzijde van het bedlinnen zijn identiek.

Slaapcomfort
Vanwege de hoge kwaliteit katoensatijn is slapen onder de overtrekken van Kardol uiterst comfortabel. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken bovendien een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm.

De Kardol voorjaarscollectie 2019 is vanaf eind maart verkrijgbaar bij de betere (bedden-) speciaalzaken en warenhuizen. Meer informatie is te vinden op: Beddinghouse.nl 

Google+