Pip Studio Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Pip Studio Beddengoed Zomer 2017 Collectie

Slaapkamer Trends: Pip Studio Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Pip Studio Dekbedovertrek met Botanische Bloemen. MEER Beddengoed Trends… (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Deze zomer gaat Pip terug naar de kust. Schelpen zoeken, mosselen eten, vogels spotten, strandjutten, elke dag zwemmen en naar buiten. Want aan zee schijnt de zon altijd! Nou ja, bijna altijd dan...

Inspiratie uit de zee
Met een heerlijke vakantie aan de kust in het vooruitzicht, ontwierp Pip Studio deze zomerse nieuwe bedcollectie met heldere kleuren en gedetailleerde prints. De elementen van de zee zie je duidelijk terug in de nieuwe dessins. Zoals het kleurrijke Shellebration, met grote bloemen die zijn opgebouwd uit schelpen.

Little Sea bestaat uit alles wat je kan vinden in de zee of aan het strand; vissen, schelpen, zeesterren, koraal en planten. Een echte eyecatcher is het nieuwe Sea Stitch dessin, dat is opgebouwd uit illustraties van zomerse bloemen, vruchten, zeepaarden en schelpen. Dit dessin is er in een roze en blauwe kleurstelling en is afgewerkt met contrasterende felgekleurde boorden.

Slaapkamer Trends: Pip Studio Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Pip Studio Dekbedovertrek Little Sea met Vissen, Schelpen en Planten Print. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Bloemenzee
Natuurlijk mogen bloemendessins niet ontbreken in de zomerse bedcollectie van Pip Studio. Zo is er het nieuwe Spring to Life Petit dessin met handgetekende bloemen die zijn gebaseerd op oude botanische tekeningen. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen: zachtroze en fris star white. Het Poppy dessin heeft een patroon van kleine blaadjes en mooie grote illustraties van onder andere klaprozen en vogels. Pip Studio voegt dit seizoen ook twee romantische badjassen met bloemenprint aan de collectie toe: de kleurrijke Hummingbirds en de meer ingetogen Lacy Dutch.

Slaapkamer Trends: Pip Studio Beddengoed Zomer 2017 Collectie – Pip Studio Dekbedovertrek Sea Shelly Gaat Samen met Spring of Life Petit Design met Bloemen en Vruchten Print. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Matching accessoires
Bij ieder dekbedovertrek zijn er matching sierkussens en hoeslakens om een complete look mee te creëren. Geheel passend in het zeethema zijn de Sea Shelly hoeslakens met een klein schelpenpatroon in off white en light blue. Het Lacy hoeslaken is er in twee kleuren: roze en groen, die prachtig samengaan met het Spring to Life Petit dessin. Het Poppy dessin tenslotte matcht perfect met het nieuwe Leaves hoeslaken in groen of khaki. Dit blaadjesdessin zien we ook terug als stikpatroon in de groene Leaves padded quilt.

Hebben!
De splinternieuwe bedcollectie van Pip Studio is vanaf januari verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en linnenzaken. Prijzen variëren vanaf € 29.95 voor een sierkussen en € 69.95 voor een dekbedovertrek. Informatie: Pipstudio.com Lieve groeten van Pip

Google+