Pip Studio Herfst 2017 Happy Dreams Dekbedovertrekken

Oktober Woonmaand: Pip Studio Beddengoed

Beddengoed Trends: Pip Studio Dekbedovertrek Berry Bird Duvet Cover – MEER Pip Studio Inspiratie… (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Oktober staat traditiegetrouw in het teken van wonen. Voor inspiratie kan je terecht bij Pip Studio want zij komen nu met heel wat musthaves om het binnenshuis gezelliger te maken.

De magie van het bos
Een knus hotel in de bergen, zo mooi dat het van een schilderij lijkt te zijn geplukt. De heerlijke geur van dennennaalden en het geluid van een knisperend haardvuur. Buiten vallen de bladeren van de bomen en schieten de paddenstoelen uit de grond. Eekhoorntjes en konijnen verzamelen eikels en besjes voor de winter die komen gaat. Het ultieme herfstplaatje… De bijzondere sfeer van deze plek inspireerde Pip tot prachtige nieuwe kleuren, prints en materialen voor de bedcollectie van dit najaar.

Het Into the Woods design, bijvoorbeeld, laat een magische bostekening zien, terwijl op de Woodsy print de allermooiste schatten uit de natuur zijn verzameld. De Berry Bird is een kleurrijke print met illustraties van bloemen, vogels en bessen, verkrijgbaar in khaki, blauw en roze. Hide and Seek heeft handgetekende illustraties van alles dat je in het bos kan tegenkomen: konijnen, bomen, eikeltjes, eekhoorns en nog veel meer moois. Het Family tree design tenslotte, is stralend wit met een borduurlook print gebaseerd op een ouderwetse merklap waar van alles in valt te ontdekken: vogels, bomen, huisjes maar ook een verliefd stelletje eekhoorns en de lievelingstheepot van Pip.

Beddengoed Trends: Jubileum Pip Studio Dekbedovertrek 10 Year Duvet Cover (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Pip Pip Hurray
Pip Studio bestaat 10 jaar! Ter ere van dit bijzondere jubileumjaar heeft Pip een uniek ‘10 years’ dekbedovertrek ontworpen met de allermooiste illustraties van de afgelopen jaren; het roodborstje, bloemen uit de tuin in Brighton, borduurwerk van Pip’s tante Rieneke en de Zeeuwse knoop van
haar grootmoeder uit Zeeland.

Beddengoed Trends: Pip Studio Dekbedovertrek Family Tree Duvet Cover (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Happy products for happy dreams!
Het beddengoed van Pip Studio zorgt voor een statement in de slaapkamer. Met de dekbedden uit de 2017 herfst-winter collectie kan je heel eenvoudig een nieuwe look creëren, om je slaapkamer weer even helemaal op te frissen. In de oktober woonmaand verandert de traditionele 'for happy
people’ slogan dan ook in 'happy products for happy dreams’. Bij ieder dekbedovertrek zijn er matching sierkussens en hoeslakens verkrijgbaar om de look helemaal mee af te maken. Zo is er bijvoorbeeld het Go Nuts hoeslaken met een verfijnde print met een patroon van kleine eikeltjes. Nieuw zijn de grote gequilte ‘leefkussens’, verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, perfect passend bij het beddengoed. Ook nieuw in de collectie zijn de zachte, gebreide Cosy plaids en sierkussens in trendy groen, blauw en roze. Leuke toevoeging hierbij: de roze gebreide Cosy kruikhouder om je ’s nachts lekker aan op te warmen.

Beddengoed Trends: Pip Studio Dekbedovertrek Into The Woods Duvet Cover (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

De splinternieuwe beddengoedcollectie van Pip Studio is vanaf augustus verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en linnenzaken. De collectie is ook te koop op Pipstudio.com. Prijzen variëren vanaf € 19.95 voor de kruikhouder tot € 79.95 voor een dekbedovertrek.

Google+