SUITE702 beddengoed in nieuwe pastel kleuren

SUITE702 dekbedovertrek, kussenslopen & hoeslakens in poeder pastellen 

SUITE702 dekbedovertrek duvet: dusty rose – SUITE702 dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen in poeder kleuren (Foto SUITE702  op DroomHome.nl)

SUITE702 beddengoed in nieuwe kleuren

SUITE702 introduceert 5 pastelkleuren beddengoed in biologisch percal katoen. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de laatste modetrends. Nieuwe vriendelijke zachte tinten. Ze brengen een positieve en levendige sfeer in de slaapkamer.

De nieuwe collectie is een aanvulling op de bestaande organic perkal collectie, die nu in totaal uit 19 kleuren bestaat.

SUITE702 dekbedovertrek duvet: inca gold, geel – SUITE702 dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen in poeder kleuren (Foto SUITE702  op DroomHome.nl)

Biologische percal dekbedovertrekken

De slaapkamer lijkt een beetje een vergeten kamer, maar daar komt, als het aan SUITE702 ligt, verandering in. In toenemende mate is de slaapkamer een ruimte waar je ook leeft, werkt en geniet. Een kamer die mag uitstralen wie je bent. Met de poederige pastellen is de slaapkamer straks net zo up-to-date als je garderobe.

SUITE702 dekbedovertrek duvet: lilac grey, grijs lila – SUITE702 dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen in poeder kleuren (Foto SUITE702  op DroomHome.nl)

Nieuwe SUITE702 kleuren zijn: Lilac Grey, Mellow Yellow, Pale Olive, Dusty Rose en Inca Gold


De mooiste en nieuwste dekbedovertrekken shoppen op Bol.com

Google+