Vandyck beddengoed & bad collectie winter 2020-2021

Voor jouw Vandyck dekbedovertrek, handdoeken en veel meer - winter 2020-2021 collectie

Vandyck dekbedovertrek winter 2020-2021 Vandyck dekbedovertrek August Rush Pure 7, 52 en 45, hoeslaken, kussen en kussensloop (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

De nieuwe collectie bed- en badmode van Vandyck omhult je dit najaar met een gevoel van luxe en warmte. Natuurlijke kleuren als okergeel, donkergroen, diep blauw, terracotta en blushroze, komen terug in een verscheidenheid aan herfstige en winterse tonen. De Vandyck beddengoed collectie bedlinnen bestaat uit dekbedovertreksets en kussenhoezen, maar ook bijpassende accessoires zoals spreien en plaids. Het badgoed bevat onder andere badjassen, handdoeken en badmatten van de zachtste materialen.

Vandyck beddengoed collectie

Trek je terug in je luxe en warme slaapkamer met: Vandyck dekbedovertrek set, Vandyck hoeslakens, Vandyck kussen en kussenhoezen, Vandyck sprei en plaids.

Vandyck dekbedovertrek winter 2020-2021 Vandyck dekbedovertrek Imagination, Maple Leaf, hoeslaken, kussen en kussensloop (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Rijke dessins van bloemen, planten en dieren zijn kenmerkend voor Vandyck. De natuur dient als onuitputtelijke inspiratiebron. Ieder seizoen geven de designers weer een nieuwe twist aan hun interpretatie. Dit najaarsseizoen is de collectie gesierd door romantische rozen in allerlei kleurschakeringen en grassen en bladeren die door de wind lijken te wuiven - soms op een grafische, moderne manier weergegeven. Ook Aziatische invloeden komen terug, zoals de Japanse bloesem in een gedroogde, herfstige variant. De kwalitatief hoogwaardige materialen van het bedlinnen, zoals katoen, satijn en linnen, en de verfijnde afwerking maken van ieder bed een uitnodigende plek om ultiem tot rust te komen.

Vandyck bad collectie winter 2020-2021 Vandyck handdoeken, badjassen, kussens en gastendoekjesdekbedovertrek Imagination, Maple Leaf, hoeslaken, badmat, kussen en kussensloop (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Vandyck badkamer collectie

Je eigen spa met Vandyck handdoeken, washandjes en badlakens, een Vandyck badjas, gezichtsdoekjes, gastendoekjes en Vandyck badmat.

Vandyck bad collectie winter 2020-2021 Vandyck badjas bloemen Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Gedurende de herfst- en wintermaanden is het extra fijn om onder de douche of in bad op te warmen. Creëer met het nieuwe badgoed van Vandyck een spa-ervaring in de badkamer. De collectie bestaat uit badjassen, badlakens, handdoeken, gastendoekjes, gezichtsdoekjes, washandjes en badmatten. Kleuren als olijfgroen, zand en cognac voeren dit seizoen de boventoon. De badjassen zijn gemaakt van comfortabele materialen, waaronder bamboe: zacht, absorberend, zeer geschikt voor een gevoelige huid en aangenaam warm. Ook de handdoeken zijn ultrazacht en absorberend dankzij het Amerikaanse katoen. Het comfortabele gewicht en de extra grote maatvoering versterken het wellness-gevoel.

De bed- & badcollectie herfst/winter 2020-2021 van Vandyck is verkrijgbaar bij Vandyck Stores, in de Vandyckshop en bij Wehkamp.nl.

Google+