VanDyck Beddengoed Lente en Zomer Collectie 2018

VanDyck Beddengoed Lente en Zomer Collectie 2018

VanDyck Beddengoed Lente & Zomer Collectie 2018 - Dekbedovertrek Parrot Multi, Pure White, Purity China blue en Pure Faded pink. - MEER Beddengoed inspiratie.... (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Met de nieuwe collectie bedlinnen brengt Vandyck het voorjaar naar de slaapkamer. De ontwerpers van Vandyck lieten zich inspireren door wilde bloemen, taksilhouetten, geometrische prints en zachte zomerpastels. Zij geven vier tips om het lentegevoel in de slaapkamer te introduceren en deze om te toveren tot een frisse en rustgevende ruimte.

Natuur in de slaapkamer
Maak de slaapkamer lenteklaar door te kiezen voor lakens met een natuurlijke touch. Bedlinnen met prachtige prints van veldbloemen, wuivend gras en sierlijke vlinders in allerlei kleuren veranderen het bed in een wild bloemenveld. 

VanDyck Beddengoed Lente & Zomer Collectie 2018 - Dekbedovertrek Purity 79 in Celadon Green, Sepia Pink en White, Pure 12 in Cool Grey, Pure 11 in Faded Pink en in Faded Denim. (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Trendkleuren celadongroen en poederroze
De slaapkamerkleuren voor de lente en zomer van 2018 zijn de pastels celadongroen en poederroze. Deze kleuren - gecombineerd met blauw- en natureltinten - geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling en zorgen voor rust.

VanDyck Beddengoed Lente & Zomer Collectie 2018 - Dekbedovertrek Switch in Celadon Green, Leaf in Vintage Green en Purity 79 in Sepia pink. (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Combineer Prints
Creëer een frisse look door meerdere prints te combineren. Kies voor verschillende geometrische vormen of ga voor een natuurthema. Door de zachte kleuren van de prints krijgt de slaapkamer een zomerse look, zonder schreeuwerig te worden

VanDyck Beddengoed Lente & Zomer Collectie 2018 - Dekbedovertrek Six in Faded Denim, Purity 79 in Marsala, Pure 11 in Faded Denim. (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Verschillende stoffen 
Een mix van lakens en kussens in verschillende stoffen zorgt voor diepte, contrast en een luxe hotelgevoel. Ga voor een combinatie van natuurlijke materialen zoals heerlijk zacht katoensatijn, 100% linnen en fijngeweven percalkatoen. Voor de nachten dat het wat kouder is, kan een plaid voor net die extra warmte zorgen. Bron: Vandyck.nl

Google+